grzesiekho Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Witam wszystkich użytkowników forum Na początku pragnę podziękować wszystkim użytkownikom forum. Dzięki wam w końcu udało mi się doprowadzić mi boxa do stanu użyteczności publicznej. Dziękuję. Mam jednak pytanie. Czy zna ktoś program, który by dawał możliwość podmiany przycisku live channels na inną aplikację, np Kodi ? Istnieje taka apka analogiczne do przycisku netflix. Za wszelkie info z góry podziękował Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obcy Posted August 12, 2019 Share Posted August 12, 2019 Dubelek. tu jest informacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magic_coin Posted August 13, 2019 Share Posted August 13, 2019 Nie koniecznie dubelek. Podobne zagadnienie mnie trapi, więc pozwólcie że się podepne. Chciałbym przypisać do klawisza live na pulpicie inna aplikację np. horizon go. W jaki sposób można tego dokonać?Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArieloPL Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 podbijam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenek Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 (edited) W nowych pilotach już zastąpili ten przycisk aplikacją Prime Video: TAPATALKNIETO Edited October 15, 2020 by fenek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuzik Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 W dekoderach na linuxie z E2 na pokładzie jest możliwiść dowolnego mapowania klawiszy.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kola01 Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 Ale to nie jest ani dekoder ani urządzenie na Linuxie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skb Posted May 18, 2020 Share Posted May 18, 2020 (edited) Dnia 15.04.2020 o 08:38, fenek napisał: W nowych pilotach już zastąpili ten przycisk aplikacją Prime Video: Gdzie kupie takiego pilota z tym przyciskiem prime video bo znaleść nie mogę Edited September 27, 2020 by mrosi Nie przewalamy bezmyślnie obrazków z cytowanej zawartości... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skb Posted August 20, 2020 Share Posted August 20, 2020 Witajcie po długim czasie zakupiłem pilota z przyciskiem prime video w nadzieji że będzie odpalać apkę niestety pilot po wciśnięciu przycisku prime odpala aplikację live channel można to jakoś zmienić? jeśli tak poproszę o porady Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrzacikus Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 @Skb spróbuj apkę Button Mapper: Remap your keys Albo tę: Multilanguage Keymap Redefiner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skb Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Niestety nie działa lub nie potrafię tego zrobić w tych programach moż wgranie od nowa andka z najnowszą wersją coś pomoże Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obcy Posted October 14, 2020 Share Posted October 14, 2020 Ja z kolei chętnie zamieniłbym pilota z Prime na Live. Button Mapper nie działa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts