kaczor237 Posted June 17, 2019 Posted June 17, 2019 Witam, Szanowni państwo, potrzebuję pomocy. Nie mogę znaleźć czarnego paska, zwykłego, tak jak w oryginale, bez żadnych bieżników, w kształcie bransolet, itp. Najlepiej do kupienia w Polsce. Z góry dziękuję za pomoc.
Pan Arek Posted June 17, 2019 Posted June 17, 2019 A ja używam magnetycznej bransoletki. Miałem kilka innych pasków jednak ta sprawdza się idealnie. Zwłaszcza w upalne dni kiedy czasem ręka puchnie. Zdjęcie poglądowe z Ali
walek75 Posted June 18, 2019 Posted June 18, 2019 @kaczor237Mogę Ci podarować (za free - tylko koszty wysyłki pokryjesz) oryginalny pasek, nówka nie używana. Mam 3 BIPy (w każdym mam zainstalowany alternatywny pasek). Podaj na priv adres, to Ci wyślę.
oreto Posted June 29, 2019 Posted June 29, 2019 @walek75 Jakich pasków używasz? Masz jakieś rekomendacje? Mam zamiar zamówić coś o azjatyckich przyjaciół.
walek75 Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Ja używa od prawie roku paska bez sprzączki (na fotce u góry), moja Żona podobny, ale ze sprzączką, a Córka ma metalową bransoletę zapinaną za pomocą magnesu - na fotce nie znajduje się, bo moja latorośl przebywa na obozie żeglarskim. Ja jestem mega zadowolony ze swojego paska - nie mam żadnych reakcji alergicznych, po prawie roku noszenia, nie jest on zniszczony, jakość jest super, a kupiłem go po "taniości" na GearBest za niecałe 7 zł. Lubie paski mocno podziurawione, by skóra lepiej oddychała. Oba paski są miękkie, materiał (guma/silikon) jest odrobinę miększa niż w oryginale. Bransoleta metalowa Córki - to totalna porażka, to coś co może się sprawdzić jedynie przy mocno ograniczonej aktywności fizycznej
brok99 Posted May 19, 2020 Posted May 19, 2020 Panowie i Panie, nie ma ktoś na zbyciu oryginalnego paska ? Mój dzisiaj córcia zerwała
Recommended Posts