Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

Szanowni państwo, potrzebuję pomocy. Nie mogę znaleźć czarnego paska, zwykłego, tak jak w oryginale, bez żadnych bieżników, w kształcie bransolet, itp. Najlepiej do kupienia w Polsce.

Z góry dziękuję za pomoc.

Posted

A ja używam magnetycznej bransoletki. Miałem kilka innych pasków jednak ta sprawdza się idealnie. Zwłaszcza w upalne dni kiedy czasem ręka puchnie. 

Zdjęcie poglądowe z Ali

4505266051618006675.thumb.jpg.0091f04b8ececf13bd798ac8c813d21e.jpg

Posted

@kaczor237Mogę Ci podarować (za free - tylko koszty wysyłki pokryjesz) oryginalny pasek, nówka nie używana. Mam 3 BIPy (w każdym mam zainstalowany alternatywny pasek).
Podaj na priv adres, to Ci wyślę.

• 2 weeks later...
Posted

paski.thumb.jpg.4c3540dbb9a1b2613bba9e1238d823dd.jpg

Ja używa od prawie roku paska bez sprzączki (na fotce u góry), moja Żona podobny, ale ze sprzączką, a Córka ma metalową bransoletę zapinaną za pomocą magnesu - na fotce nie znajduje się, bo moja latorośl przebywa na obozie żeglarskim.
Ja jestem mega zadowolony ze swojego paska - nie mam żadnych reakcji alergicznych, po prawie roku noszenia, nie jest on zniszczony, jakość jest super, a kupiłem go po "taniości" na GearBest za niecałe 7 zł. Lubie paski mocno podziurawione, by skóra lepiej oddychała. Oba paski są miękkie, materiał (guma/silikon) jest odrobinę miększa niż w oryginale.
Bransoleta metalowa Córki - to totalna porażka, to coś co może się sprawdzić jedynie przy mocno ograniczonej aktywności fizycznej ;)

• 10 months later...