Rob83 Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 Cześć. Od dłuższego czasu mam beznadziejną jakość połączeń głosowych z Niemiec do Polski. Dodam jeszcze ze jestem w sieci NJU. Gdy dzwonie do polski do brata na redmi4 pro to czasami nie idzie zrozumieć co on mówi. Przez internet i choćby messenger jakoś jest bardzo dobra. Czy to jest związane z ustawieniami telefonu, można to jakoś sprawdzić czy też zależny od sieci. W sumie nie wiem gdzie ten temat założyć, czy tyczy się wszystkich telefonów i miui czy też może coś innego. Może ktoś coś gdzieś słyszał coś wie i pomoże. Z góry dzięki za pomoc i sorry za zaśmiecanie. PS wczoraj zaktualizowałem poco... do najnowszego softu z linku z tego działu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted June 18, 2019 Share Posted June 18, 2019 A przy lokalnych połączeniach jak jest z jakością rozmów? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob83 Posted June 20, 2019 Author Share Posted June 20, 2019 raczej w kraju jest ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalm83 Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Jaka siec ?Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob83 Posted June 22, 2019 Author Share Posted June 22, 2019 siec nju czyli orange Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Dnia 16.06.2019 o 13:50, Rob83 napisał: Czy to jest związane z ustawieniami telefonu, można to jakoś sprawdzić czy też zależny od sieci. Jeśli lokalnie masz wszystko ok, no to wina leży już po stronie operatora Twojej sieci, albo w fonie brata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts