Szymon95snk Posted June 14, 2019 Posted June 14, 2019 (edited) Witam, Mam problem, otóż posiadam Redmi Note 7 i po tygodniu użytkowania wpadłem z nim do rzeki na chwilę po czym telefon przestał działać, oddałem go do czyszczenia i okazało się, że wszystko w nim działa tylko nie działa sieć (telefon nie łapie zasięgu), poza tym wszystko śmiga. W serwisie powiedzieli mi, że coś najprawdopodobniej na płycie głównej i trzeba ją będzie wymienić z tym, że jest problem bo jeszcze nie jest dostępna. Wróciłem do domu zresetowałem telefon do ustawień fabrycznych i ku mojemu zdziwieniu okazała się ze sieć działa, telefon działał tak jakieś 6h po czym znowu zgubił sieć już na stałe (czasem wracała na kilka/kilkanaście sekund). I moje pytanie co może z nim być nie tak bo wydaje mi się że jakby coś było na płycie głównej to by nie wrócił zasięg na te parę godzin podczas których normalnie dzwoniłem i korzystałem z LTE. Jakieś sugestie co zrobić? Może coś w ustawieniach popróbować czy coś? Czy zostaje tylko wymiana płyty głównej? Edited June 14, 2019 by Szymon95snk
Ziomek999 Posted June 15, 2019 Posted June 15, 2019 Skoro wróciła to ja bym może spróbował jeszcze raz wanny ultradzwiękowej ale z zalaniami to loteria.
Recommended Posts