tomekNeRa Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Wiecie czy błąd AOD z SMS i nieodebranego połączenia zostanie naprawiony w aktualizacji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 Nie zostanie na globalu.Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateuszpce Posted November 26, 2019 Share Posted November 26, 2019 21 minut temu, S3V3N napisał: Nie zostanie na globalu. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka dzieki za odpowiedz, w takim razie zmienie zamowienie na 95 bez pro tam smigaja te powiadomienia bez problemu, podobno ? roznica tylko w procku a ja w gry nie gram wiec nie ma co na sile brac PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulfly777kris Posted November 27, 2019 Share Posted November 27, 2019 Zamierzam kupić XIAOMI Mi 9T PRO ale przed zakupem chciał bym się Was spytać o jakość audio w tym telefonie na słuchawkach względem innych fonów na rynku. Z góry wielkie dzięki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateuszpce Posted November 27, 2019 Share Posted November 27, 2019 nikt nie ma PRO i nie odpowie jednoznaczenie jak z powiadomieniami na sms i tel na AOD ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nardenis Posted November 27, 2019 Share Posted November 27, 2019 Zamierzam kupić XIAOMI Mi 9T PRO ale przed zakupem chciał bym się Was spytać o jakość audio w tym telefonie na słuchawkach względem innych fonów na rynku. Z góry wielkie dzięki za pomoc.Dźwięk jest dużo lepszy niż Sony, czy lepszy niz Samsung nie wiem nie miałemAoD na globalu nie działają powiadomienia przez apki Google Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateuszpce Posted November 27, 2019 Share Posted November 27, 2019 2 minuty temu, nardenis napisał: Dźwięk jest dużo lepszy niż Sony, czy lepszy niz Samsung nie wiem nie miałem AoD na globalu nie działają powiadomienia przez apki Google Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Rozumiem dziekuje. Ale jak kupie wersje bez pro to podobno beda dzialaly na globalu wszystkie powiadomienie AOD ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nardenis Posted November 27, 2019 Share Posted November 27, 2019 Również nie Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert1989-18 Posted November 27, 2019 Share Posted November 27, 2019 Ja wyciągnąłem max 424 tyś , choć mało mnie to boli tel zasuwa i o to chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateuszpce Posted November 27, 2019 Share Posted November 27, 2019 41 minut temu, nardenis napisał: Również nie Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka w recenzji mgsm n YT facet mowil ze w wersji bez pro działa a w wersji PRO nie dziala dlatego wkurzal sie ze nie ma konsekcencji u xiaomi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sanisan Posted November 27, 2019 Share Posted November 27, 2019 Bo telefony świetne, ale soft tak mocno niedorobiony, że aż kłuje w oczy. Nagrywanie też na 9T jest na Globalu a na droższym 9T Pro - nie ma. Sami sobie w Xiaomi robią krzywdę tą bylejakością softu. Bo przecież softu prawie nikt nie sprawdzi przed zakupem, a chodzi o to żeby sprzedać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulfly777kris Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 (edited) 18 godzin temu, nardenis napisał: "Dźwięk jest dużo lepszy niż Sony, czy lepszy niz Samsung nie wiem nie miałem" Dzięki za odpowiedz. To mi wystarczy że dźwięk jest całkiem dobry. Ponoć najlepszy dźwięk mają Samsungi i iPhone więc niedługo po zakupie "Mi 9T Pro" od razu porównam jakość audio z moim staruszkiem Galaxy S6. Edited November 28, 2019 by soulfly777kris Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulfly777kris Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 (edited) 19 godzin temu, nardenis napisał: "Dźwięk jest dużo lepszy niż Sony, czy lepszy niz Samsung nie wiem nie miałem" Dzięki za odpowiedz. To mi wystarczy że dźwięk jest całkiem dobry. Ponoć najlepszy dźwięk mają Samsungi i iPhone więc niedługo po zakupie "Mi 9T Pro" od razu porównam jakość audio z moim staruszkiem Galaxy S6. Miał bym jeszcze jedno pytanie związane z aparatem otóż na Francuskiej stronie znalazłem porównanie jakości zdjęć "Mi 9T Pro" z "Mi9" oraz z "Google Pixel 3a" i aparat "Mi 9T Pro" dosyć odstaje w słabym oświetleniu od swojego poprzednika "Mi9" nie mówiąc już o "Google Pixel 3a" (ponoć jest to wina oprogramowania) Czy Waszym zdaniem faktycznie aparat tego fona w słabym oświetleniu naprawdę ma takie problemy a może już zostało to załatane oprogramowaniem. Porównanie z tej strony Aparat "Mi 9T Pro", porównanie z "Mi9" oraz z 'Google Pixel 3a". Z góry dziękuję za odpowiedz. Edited November 28, 2019 by soulfly777kris Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukkop91 Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 @soulfly777kris jest to wina oprogramowania, ale wystarczy ściągnąć sobie gcam, tak samo jak i na mi9, a zdjęcia będą o niebo lepsze niż na stockowej kamerze. Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulfly777kris Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 (edited) 2 godziny temu, lukkop91 napisał: @soulfly777kris jest to wina oprogramowania, ale wystarczy ściągnąć sobie gcam, tak samo jak i na mi9, a zdjęcia będą o niebo lepsze niż na stockowej kamerze. O to mi chodziło, wielkie dzięki. Czy chodzi o tą apkę ? Narzędzie GCam Edited November 28, 2019 by soulfly777kris Link to comment Share on other sites More sharing options...
varespol Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Witam! Chcę kupić Mi 9T PRO, jestem już zdecydowany jednak pozostaje mi kwestia tego gdzie go kupić... Czy polecacie kupno ze sklepu proline? Jak wygląda sprawa z gwarancją i czy będę musiał wgrywać miuipolska żeby telefon pokazywał powiadomienia itp.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nardenis Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 [mention=5188]soulfly777kris[/mention] jest to wina oprogramowania, ale wystarczy ściągnąć sobie gcam, tak samo jak i na mi9, a zdjęcia będą o niebo lepsze niż na stockowej kamerze. Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka Właśnie tu jest problem mi 9T Pro po aktualizacji do Miui11 ma dużo lepsze zdjęcia niż gcam szczególnie w nocy Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka O to mi chodziło, wielkie dzięki. Czy chodzi o tą apkę ?Narzędzie GCamTa apkw przenosi tylko zdjęcia do odpowiedniego folderu Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Witam! Chcę kupić Mi 9T PRO, jestem już zdecydowany jednak pozostaje mi kwestia tego gdzie go kupić... Czy polecacie kupno ze sklepu proline? Jak wygląda sprawa z gwarancją i czy będę musiał wgrywać miuipolska żeby telefon pokazywał powiadomienia itp.?Polecam zapłacić więcej a mieć pewność że kupi się to co się chce bez problemu z GW (mi-store) Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukkop91 Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 O to mi chodziło, wielkie dzięki. Czy chodzi o tą apkę ?https://www.google.com/amp/s/miblog.co/xiaomi-mi9t-pro-google-camera/amp/Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Mam pytanie co do miui 11 , wczoraj wyskoczyło mi instalacja tego romu . Jednak dziś już nie ma go. Czy został cofnięty? Rom global PFKMIXM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Nie został cofnięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nardenis Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Mam pytanie co do miui 11 , wczoraj wyskoczyło mi instalacja tego romu . Jednak dziś już nie ma go. Czy został cofnięty? Rom global PFKMIXM.zmień na USA i zostaw Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 tak właśnie myślałem. Tylko dlaczego wczoraj na regionie Polska wyskoczyło mi miui11 a dziś nie. Czy wycofali aktu dla europy?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nardenis Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Nie wczoraj inna pula imei dziś inna kto nie pobrał nie narzucamy się Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
draber Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 8 godzin temu, varespol napisał: Witam! Chcę kupić Mi 9T PRO, jestem już zdecydowany jednak pozostaje mi kwestia tego gdzie go kupić... Czy polecacie kupno ze sklepu proline? Jak wygląda sprawa z gwarancją i czy będę musiał wgrywać miuipolska żeby telefon pokazywał powiadomienia itp.? Proline ma polską dystrybucję i pełną gwarancję. Można śmiało brać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Proline ma polską dystrybucję i pełną gwarancję. Można śmiało brać.Bzdury piszesz. Proline sam importuje Xiaomi. Podobnie jak np. Świat baterii. Nie mają towaru z oficjalnie polskiej dystrybucji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
C4rt Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 (edited) Jest sens przesiadać się z Mixa 2s na Mi 9t Pro/ Redmi k20 pro? Edited November 29, 2019 by C4rt Link to comment Share on other sites More sharing options...
draber Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 (edited) 12 godzin temu, pkonrad napisał: Bzdury piszesz. Proline sam importuje Xiaomi. Podobnie jak np. Świat baterii. Nie mają towaru z oficjalnie polskiej dystrybucji. Odpowiedziałem na pytanie kolegi ponieważ kupowałem w tym sklepie 2 telefony xiaomi i wiem co kupiłem. Spójrz na stronę proline lub zadzwoń Edited November 29, 2019 by draber Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karls Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Proline ma polską dystrybucję i pełną gwarancję. Można śmiało brać.Bzdury piszesz. Proline sam importuje Xiaomi. Podobnie jak np. Świat baterii. Nie mają towaru z oficjalnie polskiej dystrybucji. Obaj się mylicie. A dokładniej prawda leży po środku. Proline na zarówno telefony sprowadzane na własną rękę i udziela na niej dwuletniej gwarancji sprzedawcy, jak i ma telefony z oficjalnej dystrybucji na normalnej gwarancji producenta realizowanej w Polsce. Trzeba dokładnie czytać opisy a najlepiej to jeszcze dopytać się sprzedawcy skąd dana partia pochodzi.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosniak Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Wczoraj jakąś poprawka 2 GB siadła, ale dalej kolorowego AOD nie ma a żony stary Huawei mate 10 pro ma fabrycznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiesiek3d Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 To Xiaomi a nie Huawei, taka mała różnica w sofcie.Xiaomi ma fajne telefony ale soft niedopracowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukkop91 Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Wczoraj jakąś poprawka 2 GB siadła, ale dalej kolorowego AOD nie ma a żony stary Huawei mate 10 pro ma fabrycznie...Ustawienia/Powiadomienia/Panel powiadomień i ustaw MIUIWysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiesiek3d Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Nie działa , brak kolorów jak na miui tak i android. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregor 11 Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Nie działa , brak kolorów jak na miui tak i android.tylko ten ostatni motyw od dołu można ustawić kolory powiadomień Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiesiek3d Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Chyba kolor tekstu a nie ikon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosniak Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 (edited) 20 godzin temu, lukkop91 napisał: Ustawienia/Powiadomienia/Panel powiadomień i ustaw android Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka Wcześniej pisałeś żeby ustawić na MIUI Edited November 30, 2019 by bosniak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts