agnieszka4 0 Posted June 11, 2019 Report Share Posted June 11, 2019 Dzień dobry, Kupiłam mi 9 i chciałabym sprzedać swoje redmi 4x- czytałam, że przed sprzedażą w celu zabezpieczenia danych należy zaszyfrować dane i dopiero potem przywrócić system do ustawień fabrycznych. Niestety w miui nie widzę takiej możliwości. Czytałam coś o zablokowaniu/odblokowaniu bootloadera i wykonaniu szyfrowania. Jest w stanie ktoś wytłumaczyć mi jak zrobić to krok po kroku. Jestem totalnym laikiem, a nie chcę aby moje dane trafiły w ręce nieodpowiednich osób. Bardzo proszę o pomoc. Link to post Share on other sites
agnieszka4 0 Posted June 11, 2019 Author Report Share Posted June 11, 2019 No ale nie będzie możliwości przywrócenia np zdjęć programem ? Nie wydaje mi się .... Link to post Share on other sites
agnieszka4 0 Posted June 11, 2019 Author Report Share Posted June 11, 2019 Zwykłą apką udało się Link to post Share on other sites
r0bertt 73 Posted July 30, 2019 Report Share Posted July 30, 2019 To nadpisz go jakimiś filmami z neta x4 i już nie odzyskasz (chyba że pracujesz w tej branży) Link to post Share on other sites
Recommended Posts