Jump to content

powiadomienia w kratkę... mi8

kinga.t

Recommended Posts

witam, czy Wasze powiadomienia działają Wam ok ? u mnie raz tak raz, tak, jak w samsugnu ustawiłam raz, to nawet aktualizacje, restarty nic nie zmieniały. teraz mam wrażenie, że co i rusz jest inaczej, wyłączam powiadomienia pływające i na ekranie blokady za jakis czas mam je znowu. Teraz np wyłączyłąm powiadomienia dla Whatsapp, żeby był tylko dźwięk i ikonka na pasku ze jest nowa wiadomość to raz mam tak że słyszę dzwięk i miga dioda i jest ikonka na pasku jak już odblokuję tel ze jest nowa wiadomość, a po chwili jest tak ze nie ma dżwięku tylko telefon się zaświeca, gaśnie, miga dioda .

o co tu chodzi ? czemu powiadomienia się restartują i czemu różnie działają?

Edited by kinga.t

Soft mamy zgadywać? O jakie aktualizacje też? Siedzę od roku na sofcie dev na Mi8, wszystkie powiadomienia działają poprawnie, nic się nie resetuje. Powiadomienia wyłączamy i w systemie i w aplikacjach.

Dnia 4.06.2019 o 12:57, Nezumi napisał:

Soft mamy zgadywać? O jakie aktualizacje też? Siedzę od roku na sofcie dev na Mi8, wszystkie powiadomienia działają poprawnie, nic się nie resetuje. Powiadomienia wyłączamy i w systemie i w aplikacjach.

ja mam miui global 10.3/stabilna i wiem ze powiadomienia włączamy i wyłączamy w aplikacjach, jak to robię tak żeby mi odpowiadało, to po pewnym czasie wracają do pierwotnych ustawień, lub na codzień zachowują się dziwnie, tak jak pisałam wyżej, whatsapp raz informuje dzwiękiem , raz rozświetleniem telefonu na 3 s.

Dnia 5.06.2019 o 13:49, kinga.t napisał:

ja mam miui global 10.3/stabilna i wiem ze powiadomienia włączamy i wyłączamy w aplikacjach, jak to robię tak żeby mi odpowiadało, to po pewnym czasie wracają do pierwotnych ustawień, lub na codzień zachowują się dziwnie, tak jak pisałam wyżej, whatsapp raz informuje dzwiękiem , raz rozświetleniem telefonu na 3 s.

Z tego co udało mi się ustalić, jest to jakiś błąd najnowszej aktualizacji wersji stabilnej. Trzeba czekać na patcha.

• Like 1