kinga.t Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 (edited) witam, czy Wasze powiadomienia działają Wam ok ? u mnie raz tak raz, tak, jak w samsugnu ustawiłam raz, to nawet aktualizacje, restarty nic nie zmieniały. teraz mam wrażenie, że co i rusz jest inaczej, wyłączam powiadomienia pływające i na ekranie blokady za jakis czas mam je znowu. Teraz np wyłączyłąm powiadomienia dla Whatsapp, żeby był tylko dźwięk i ikonka na pasku ze jest nowa wiadomość to raz mam tak że słyszę dzwięk i miga dioda i jest ikonka na pasku jak już odblokuję tel ze jest nowa wiadomość, a po chwili jest tak ze nie ma dżwięku tylko telefon się zaświeca, gaśnie, miga dioda . o co tu chodzi ? czemu powiadomienia się restartują i czemu różnie działają? Edited June 4, 2019 by kinga.t Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalezi Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Też to zauważyłem. Skopali to okrutnie. Jak w jakimś budżetowym, biednym telefonie, a nie ubiegłorocznym flagowcu. Wstyd.Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted June 4, 2019 Share Posted June 4, 2019 Soft mamy zgadywać? O jakie aktualizacje też? Siedzę od roku na sofcie dev na Mi8, wszystkie powiadomienia działają poprawnie, nic się nie resetuje. Powiadomienia wyłączamy i w systemie i w aplikacjach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinga.t Posted June 5, 2019 Author Share Posted June 5, 2019 Dnia 4.06.2019 o 12:57, Nezumi napisał: Soft mamy zgadywać? O jakie aktualizacje też? Siedzę od roku na sofcie dev na Mi8, wszystkie powiadomienia działają poprawnie, nic się nie resetuje. Powiadomienia wyłączamy i w systemie i w aplikacjach. ja mam miui global 10.3/stabilna i wiem ze powiadomienia włączamy i wyłączamy w aplikacjach, jak to robię tak żeby mi odpowiadało, to po pewnym czasie wracają do pierwotnych ustawień, lub na codzień zachowują się dziwnie, tak jak pisałam wyżej, whatsapp raz informuje dzwiękiem , raz rozświetleniem telefonu na 3 s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Dnia 5.06.2019 o 13:49, kinga.t napisał: ja mam miui global 10.3/stabilna i wiem ze powiadomienia włączamy i wyłączamy w aplikacjach, jak to robię tak żeby mi odpowiadało, to po pewnym czasie wracają do pierwotnych ustawień, lub na codzień zachowują się dziwnie, tak jak pisałam wyżej, whatsapp raz informuje dzwiękiem , raz rozświetleniem telefonu na 3 s. Z tego co udało mi się ustalić, jest to jakiś błąd najnowszej aktualizacji wersji stabilnej. Trzeba czekać na patcha. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaszekbb Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 U mnie na 9.6 wszystko graWysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carburator Posted June 19, 2019 Share Posted June 19, 2019 U mnie - z tego co zauważyłem - problemy dotyczą głównie powiadomień z Whatsapp. Nie wiem czy to kwestia telefonu czy samej aplikacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts