robi458 Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 (edited) Cześć, jestem szczęśliwym(?) posiadaczem mi9 od 3 tygodni, to moje pierwsze xiaomi i ogólnie jestem,a raczej byłem zadowolony aż do dzisiaj. Niestety na ekranie poniżej łezki aparatu pojawiła się około 5-10mm jasna kreska widoczna w każdej sytuacji, nawet przy restarcie. Nie jest to jakoś strasznie uciążliwe, ale po dotknięciu tego, nawet lekko ekran wariuje miga na biało i przygasa domyślam się więc, że długo już nie podziała. Pytanie czy ktoś miał już podobny problem ? Jak jest z serwisem tego modelu (pewnie potrzebna będzie wymiana całego ekranu) ? Bardzo zależy mi na czasie, do Piaseczna mam stosunkowo blisko. Jak myślicie, czy jest możliwość dostarczenia tam telefonu osobiście wraz z formularzem naprawy i ewentualnie naprawy na miejscu , czy nawet nie ma sensu dzwonić bo nie robią czegoś takiego ? Wieczorem postaram się dodać film jak to wygląda dla zainteresowanych. Edit. - Padł całkowicie, świeci się tylko na biało, nie mogę nawet wyłaczyć telefonu :/ Edited June 3, 2019 by robi458 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted June 3, 2019 Share Posted June 3, 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts