RDK Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Witam, Przeszukałem zarówno to forum jak i kilka innych i nie mogę znaleźć odpowiedzi. W Mi9 zakupionym w Polsce, z Globalem 10.2.9.0 PFAMIXM mam problem z brakiem niektórych opcji w ustawieniach, albo po prostu nie umiem ich znaleźć. Mianowicie nie ma opcji hotspotu WiFi oraz kopii zapasowej i przywracania ustawień fabrycznych. Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane i mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie mi pomóc. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciacho23 Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 (edited) W ustawieniach masz wyszukiwarkę na samej gorze. Wystarczy tam wpisać początek wyrazu i ci znajdzie Edited June 1, 2019 by Ciacho23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Hotspot masz juz w standardzie w rozwijanej gornej belce. Nadmienie, że dłuższe przytrzymanie czegokolwiek tam przenosi w ustawienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. 1. Ustawienia posiadają szukajke 2. Jeżeli opcji brak, to wykonać możesz jedynie wipe z poziomu MiRecovery 3. Jeżeli po wipe dalej brak opcji, to masz rękojmię/gwarancję/14-30dniowy zwrot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts