jacementos Posted June 1, 2019 Share Posted June 1, 2019 Zakupiłem kilka dni temu Redmi Note 7. Od samego początku pojawił się problem z netem, otóż gdy telefon jest połączony z WiFi co kilka minut połączenie się wiesza tak jakby co chwilę wywalało mi nata lecz telefon cały czas pokazuje stabilne połaczenie. Problem ten nie pojawia się gdy korzystam z transmisji danych. Przyczyna musi leżeć w telefonie gdyż wifi dobrze działa innych urządzeniach . Ktoś ma pojęcie w czym może leżeć problem? od razu mówię twardy reset robiłem i nic to nie dało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Wojnarowicz Posted June 5, 2019 Share Posted June 5, 2019 Mam w Taskerze ustawione,że przy połączeniu z wi fi mówi mi witaj w domu i co jakiś czas słyszę to nie wychodząc poza sieć więc pewnie rozłącza się tak samo. Zaczynam dostrzegać różnice między Samsungiem i Xiomi. Procek i pamięć to nie wszystko . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiToOo23 Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 Witam mam podobny problem czy rozwiązałeś to? czy dalej się z tym borykasz ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts