piter1114 Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 5 godzin temu, Orjon napisał: Dostępna aktualizacja V10.3.2.0.PEIMIXM. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 No na razie idzie do pewnej grupy osób. Więc możliwe że po prostu na razie nie pójdzie, musiałbyś spróbować później. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter1114 Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Dnia 15.08.2019 o 20:23, piter1114 napisał: Dostępna aktualizacja V10.3.2.0.PEIMIXM. dzisiaj aktualizacja dostępna jest już dla wszystkich 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckd Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 U mnie wciąż nie ma. Czy coś poprawiło się w kwestii baterii bo u mnie nadal kiepsko od przejścia na 9 pie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aarczi Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Poprawili pracę automatycznej jasności ? Czy dalej nie jest w stanie zapamiętać ustawień użytkownika ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter1114 Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 11 godzin temu, Aarczi napisał: Poprawili pracę automatycznej jasności ? Czy dalej nie jest w stanie zapamiętać ustawień użytkownika ? u mnie teraz działa OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
rush1221 Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 To czy już warto przejść z androida 8.1 ?Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancik Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Każdy robi jak uważa. U mnie 9 spisuje się dosyć dobrze...no może poza automatyczną regulacją jasności, która nadal żyje swoim życiem, ale to już tak było i na poprzednich wersjach więc chyba wina w czujniku.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rush1221 Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 A bateria i wi-fi ?Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancik Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Wi-Fi działa cały czas super bez względu na wersję androida.Co do baterii to moim zdaniem jest Dobrze chociaż jak telefon był nowy to bateria trzymała dłużej. Zapominamy że ciągle przybywa aplikacji które obciążają dodatkowo. U mnie bateria trzyma teraz 2-3 dni czasem trochę dłużej.Tylko że w nocy kilka godzin telefon jest wyłączony.Teraz dołożyłem jeszcze smartwatcha i przed ostatnią tzn dzisiejszą aktualizacją do 10.3.2.0 telefon ładowałem co dwa dni. Tylko to naprawdę jest u każdego inaczej.Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rush1221 Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Też używam ze smartwatch Xiaomi amazfit pace ciągle sparowany i widoczny a bateria trzyma trzy dni - android 8.1Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancik Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 18 minut temu, rush1221 napisał: Też używam ze smartwatch Xiaomi amazfit pace ciągle sparowany i widoczny a bateria trzyma trzy dni - android 8.1 Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Czyli jest dobrze .......Ja też nie narzekam .Zrobisz jak uważasz .......nikt za Ciebie nie zdecyduje,takie jest życie:) pozdrawiam ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rush1221 Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Po aktualizacji nie chciałbym aby było gorzej, dzięki za informacje i również pozdrawiam Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckd Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 Nie wiem jak było na poprzednich softach bo rzadko używam wifi ale na tym mam drenaż baterii. Normalnie na lte przez noc schodzi 2-3%, wczoraj zostawiłem na wifi i zjadło 8%, w statystykach baterii widać że co chwilę był wybudzany. Jak to u was wygląda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igorius Posted August 23, 2019 Share Posted August 23, 2019 U mnie nie można pobrać tej aktualizacji od kilku dni, niby dostępna ale wyskakuje taki błąd, o co chodzi i jak to naprawić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheusz Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 Zainstalować ręcznie. http://bigota.d.miui.com/V10.3.2.0.PEIMIXM/miui-blockota-whyred_global-V10.3.1.0.PEIMIXM-V10.3.2.0.PEIMIXM-1097dbe6bc-9.0.zip Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igorius Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Dnia 25.08.2019 o 16:23, Matheusz napisał: Zainstalować ręcznie. Niestety, link nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheusz Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Link jak najbardziej działa. Zmień przeglądarkę. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancik Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Oczywiście że działa sam sprawdziłem ....Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilq05 Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Nie wiem jak u was wygląda telefon po najnowszej aktualizacji, ale u mnie bez sensu całkiem. Bateria leci w dół w oczach, a i przyciąć się czasem potrafi m.in ładowanie ekranu po powrocie do ekranu głównego, aplikacje też muszą niejednokrotnie pomyśleć zanim się uruchomią. U was może inaczej, ale u mnie aktualizacja na duży minus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igorius Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 20 godzin temu, Matheusz napisał: Link jak najbardziej działa. Zmień przeglądarkę. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Ani na Chrome ani na Opera nie działa, niestety. Link jak wygląda na felerny, czy coś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted August 29, 2019 Author Share Posted August 29, 2019 Dnia 29.08.2019 o 00:59, Igorius napisał: Ani na Chrome ani na Opera nie działa, niestety. Link jak wygląda na felerny, czy coś. Link działa normalnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matheusz Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Dnia 29.08.2019 o 00:59, Igorius napisał: Ani na Chrome ani na Opera nie działa, niestety. Link jak wygląda na felerny, czy coś. Już któraś osoba z kolei osoba pisze Ci, że działa. Odpal to na przeglądarce od xiaomi. A jak nie potrafisz pobrać to wejdź na kompa pobierz i wrzuć na telefon. Nam działa więc problem jest U CIEBIE. Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saataniel Posted August 29, 2019 Share Posted August 29, 2019 Działa na chrome normalnie pobiera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted November 15, 2019 Author Share Posted November 15, 2019 W dniu dzisiejszym pojawiła się aktualizacja do MIUI 11 dla Redmi Note 5 MIUI V11.0.3.0.PEIMIXM Recovery (1.7 GB) - https://bigota.d.miui.com/V11.0.3.0.PEIMIXM/miui_HMNote5Global_V11.0.3.0.PEIMIXM_ff4c5a6b1a_9.0.zip OTA (544 MB) - https://bigota.d.miui.com/V11.0.3.0.PEIMIXM/miui-blockota-whyred_global-V10.3.2.0.PEIMIXM-V11.0.3.0.PEIMIXM-bc8ea149fd-9.0.zip Changelog Comprehensive design optimized for full screen display devices Removing visual clutter, improving touch controls, and refining the use of color allowed us to create the system where nothing stands between you and the content Sounds of nature Wake up to the gentle sounds of nature with our new alarm ringtones Notification sounds won't make you tired. Now, they keep changing dynamically, just like nature does. Mi Share Transfer files from phone to phone at breakneck speeds Documents Preview your documents before you open them Stay productive and efficient with our all-new Mi Doc Viewer Printing Print photos and files directly from your phone without installing any additional apps More features Tasks. Manage and edit your tasks in the Notes app. Receive timely notifications and mark things done. Quick replies. Reply to messages from any app. Game Turbo. Turn your device into an ultimate gaming console. System New: Editing, sharing, and customizing your screenshots is now much easier Optimization: Updated Android Security Patch to November 2019. Increased system security. Settings Fix: Wi-Fi page wasn't displayed correctly Game speed booster New: Continuous swiping opens an additional menu in Game Turbo now New: You can create a Home screen shortcut for Game Turbo now Refreshed start page of Game Turbo Auto brightness, screenshot gestures, and Reading mode can be turned off automatically when Game Turbo is on A major upgrade for the toolbox in Game Turbo: autoplay and switching between data SIM cards are available now Link to comment Share on other sites More sharing options...
yetiwest Posted November 17, 2019 Share Posted November 17, 2019 (edited) Witam, Aktualizacja wgrana telefon śmiga nawet ok. Region do wyboru tylko chiński. Dziś instalacja aplikacji Mc Donald's i komunikat: Ze względów bezpieczeństwa na niektórych smartfonach dostęp do sekcji okazYeah! i możliwość założenia konta są ograniczone. Dotyczy to urządzeń z systemem iOS, w których zostało odinstalowane zabezpieczenie blokujące możliwość instalacji aplikacji spoza wirtualnego sklepu App Store (tzw. jalibreak), lub urządzeń z tzw. zrootowanym systemem android. D2-401.2BILGR-HLKVI-TRUML-XVN-8-4388. Edited November 17, 2019 by yetiwest Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckd Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 Jak się sprawdza u was ten soft MIUI V11.0.3.0.PEIMIXM, można instalować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter1114 Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 jest OK, jest też parę nowinek, ale bez rewelacji, co do codziennego użytkowania to wydaje mi się,że rozmówcę słychać jeszcze ciszej niż do tej pory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadolSzczecin Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 (edited) Odświeżony dosć fajny design ikon, kilka nowych opcji. Wszystko niby działa ok. Edit: Zauważyłem literówkę (a raczej brak litery): USTAWIENIA->EKRAN GŁÓWNY -> Podgląd rozmycia plikacji Powinno być pewnie aplikacji Edited November 19, 2019 by RadolSzczecin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aarczi Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 Automatyczna jasność jak nie działała dobrze tak dalej żyje swoim życiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancik Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 Za automatyczną jasnością to już stary problem chociaż przed jakąkolwiek aktualizacją ta funkcja nawet Dobrze działała. Dopiero później zaczęło się psuć zamiast poprawiać Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancik Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 Wiecie może do czego służy ikona ludzika po prawej stronie na doleWysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu TapatalkaNa razie widzę że użycie powoduję niebieską ramkę ekranu s następnie po dotknięciu ekran się powiększa.Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
martairafal Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 Wiecie co to jest jak na pulpicie przeciągnę do góry to jest biały ekran bez żadnych przycisków zauważyłem też że podczas ładowania niema żadnych informacji na ekranie blokady o ładowaniu tylko procenty Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancik Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 Przyciąganie do góry włącza funkcję wyszukiwania. Jeśli nic nie widać to prawdopodobnie coś nie tak z motywem lub z menadżerem pulpituWysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
CannibalCandy Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 RN5 nie dostanie always on display? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts