2zerozero7 Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 (edited) Witam pytałem o to chyba z dwa lata temu , ale czy może już ktoś wpadł na to aby ta przeglądarka była też na urządzenia typu laptop pc , a.moze jest jakiś eksport zakładek ? Chodzi mi o synchronizację zakładek tych nie widocznych jak i tych dodanych na pulpit przeglądarki . Jak na screenie.- jest tego sporo a każda wysyłać lub przepisywać to raczej nie idzie . No chyba że ktoś ma pomysł jak to przenieść do innej przeglądarki zsynchronizować z laptopem ( windowws) i jaka kolwiek inna przeglądarka ? Edited May 28, 2019 by 2zerozero7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2zerozero7 Posted June 6, 2019 Author Share Posted June 6, 2019 Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniman303 Posted June 24, 2019 Share Posted June 24, 2019 Myślę błędem było w ogóle zaczęcie korzystania z niej zamiast chrome'a, edga lub firefoxa - takie cuda jak pobieranie zakładek z innych przeglądarek jest raczej słabo wykonalne, jako, że każdy po swojemu je implementuje pewnie, a tym bardziej nie chwalą się tym chińczyki no i po prostu nie opłaca się - większość ludzi i tak jedzie na tych trzech. Jeżeli w przeglądarce miui nie ma opcji na eksportowanie zakładek, oraz na i.mi.com czy jakoś tak nie ma opcji pobrania tych zakładek - no to kicha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrik Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Można gdzieś pobrać plik .apk przeglądarki?Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 12 minut temu, Marrik napisał: Można gdzieś pobrać plik .apk przeglądarki? https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/mi-browse/mi-browse-11-1-7-g-release/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrik Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Dzięki wielkie.Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marrik Posted October 21, 2019 Share Posted October 21, 2019 Czy ktoś wie jak wyłączyć autostart filmów na stronach?Można wprawdzie wyłączyć JavaScript ale to nie jest wyjście.Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
hultaj87 Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 Witam.Kto wie jak zsynchronizować zakładki dodane do strony startowej? Chodzi mi o to, żeby np. na nowym telefonie po wygraniu Xiaomi.eu lub przywróceniu ustawień fabrycznych można było przywrócić zakładki do strony startowej. Z góry dzięki za pomoc.Wysłane z mojego M2002J9G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
si3wc4 Posted October 10, 2020 Share Posted October 10, 2020 Jeśli nic nie wyłączałeś w ustawieniach to domyślnie dane przeglądarki są synchronizowane z chmurą Xiaomi, więc po przejściu na np. Xiaomi.eu powinno Ci się wszystko przywrócić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2zerozero7 Posted October 11, 2020 Author Share Posted October 11, 2020 Powinno , e nie przywróciło . Co prawda nie na eu tylko na global Romie , bo ten model telefonu jeszve ani nie dostał 12 miui ani nie dostał EU . Ot redmi 9 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walli15 Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Przepraszam,że się wcinam w temat ale mam pytanie jak ustawić żeby przeglądarka syelstemowa nie otwierała się automatycznie po tworzeniu linku np z telegrama a zamiast niej chrome ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Aplikacje domyślne i tam się ustawia co ma się otwierać:Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walli15 Posted November 4, 2020 Share Posted November 4, 2020 Udało się ! Dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
all999 Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Hej! Czy da się ukryć pasek nawigacyjny w przeglądarce Xiaomi? Miui global 12.0.3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilczagorka Posted August 17, 2021 Share Posted August 17, 2021 Czy może ktoś mi podesłać apk do przeglądarki Mi tylko wersji zbliżonej do tej co ma przycisk nowe karty na dole? Sciągnąłem z apkmirror (13.0.26) ale tam jest większość reklam i wyświetleń reklam/podpowiedzi po chińsku i nie da się tego wyłaczyć. A ja bym chciał taka wersje z xiaomi eu. I pytanie czy będzie działa na stable xiaomi eu 12.5.3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankoo Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 Aby nie zakładać nowego wątku, piszę tutaj... Ostatnio zauważyłem, że we wbudowanej przeglądarce sporo miejsca zajmują dane użytkownika (patrz screen). Co to są za dane? Czyszczenie pamięci podręcznej nie pomaga. Opcji czyszczenia wszystkiego nie używałem, bo nie chciałbym stracić zakładek, haseł itd. Jak to bezpiecznie wykasować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts