Jasper7 Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Cześć, Czy ktoś z użytkowników RN7 może potwierdzić obecność wsparcia dla kodeka bluetooth AptX w telefonie? Jeśli nikt nie ma słuchawek czy adaptera ze wsparciem dla niego, to można sprawdzić, czy ów kodek jest na liście w ustawieniach deweloperskich / opcjach programisty pod przyciskiem "kodek audio bluetooth" lub podobnym. Z góry dziękuję za wszelką pomoc! Uprzedzam, że szukałem w Google i nie znalazłem 100% pewnej informacji o obecności lub braku wsparcia, a to, że na stronie aptx.com nie ma tego modelu też nie przesądza sprawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maludroid Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziomek999 Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 (edited) Pioneer SE-MS7BT chodzą po aptx, przynajmniej taką ikonkę mam w ustawieniach połączenia BT Edited May 22, 2019 by Ziomek999 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts