Guest Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 (edited) Czy u was też nie da się jednego po drugim w trybie natychmiastowym wykonać zdjęcia? Musiałem teraz szybko zrobić serię zdjęć i czas potrzebny do zrobienia kolejnego zdjęcia trwał 2,3 sekundy. masakra. Nie ma znaczenia HDR, AI. telefon nie robi szybko jednego zdjęcia po drugim. Edited May 20, 2019 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerzykd Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 Czy u was też nie da się jednego po drugim w trybie natychmiastowym wykonać zdjęcia? Musiałem teraz szybko zrobić serię zdjęć i czas potrzebny do zrobienia kolejnego zdjęcia trwał 2,3 sekundy. masakra. Nie ma znaczenia HDR, AI. telefon nie robi szybko jednego zdjęcia po drugim.Cyka jak szalony, rom 9.5.1 REVos.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 Mniej więcej 20 zdjęć na sekundę jak robię serię. Prawie jak film Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 Z tym 2,3 sekundy to mnie poniosło. Ale sekunda jest od jednego zdjęcia do drugiego. Nie mam ochoty i nie będę romów wgrywał. Telefon traktuje jako narzędzie i wyleczyłem się całkowicie z grzebania, ciągłych konfiguracji. Ja się na tym nie znam. Wyjmuje i robię i wiem jak to działa w Pixel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 @rakers z SI robi tak co sekundę, a po wyłączeniu robi tak z 20 zdjęć na sekundę po przytrzymaniu palca. Jak chce zrobić szybko jeden po drugim to faktycznie trzeba zaczekać aż zrobi, ale jak się przytrzyma palec to napierdzila zdjęć aż milo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karll Posted May 20, 2019 Share Posted May 20, 2019 U mnie bez różnicy czy jest AI czy nie ma robi zdjęcia błyskawicznie po przytrzymaniu migawki. Telefon prosto z pudełka, global version i bez żadnych modyfikacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Przy przytrzymaniu migawki tak. Nie znałem tego patentu. Teraz jest ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted May 21, 2019 Share Posted May 21, 2019 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts