Jump to content

Mi9 - cechy aparatu fotograficznego, jakość zdjęć

Guest

Recommended Posts

Czy u was też nie da się jednego po drugim w trybie natychmiastowym wykonać zdjęcia? Musiałem teraz szybko zrobić serię zdjęć i czas potrzebny do zrobienia kolejnego zdjęcia trwał 2,3 sekundy. masakra. Nie ma znaczenia HDR, AI. telefon nie robi szybko jednego zdjęcia po drugim.

Edited by Guest

Czy u was też nie da się jednego po drugim w trybie natychmiastowym wykonać zdjęcia? Musiałem teraz szybko zrobić serię zdjęć i czas potrzebny do zrobienia kolejnego zdjęcia trwał 2,3 sekundy. masakra. Nie ma znaczenia HDR, AI. telefon nie robi szybko jednego zdjęcia po drugim.
Cyka jak szalony, rom 9.5.1 REVos.

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

Z tym 2,3 sekundy to mnie poniosło. Ale sekunda jest od jednego zdjęcia do drugiego. Nie mam ochoty i nie będę romów wgrywał. Telefon traktuje jako narzędzie i wyleczyłem się całkowicie z grzebania, ciągłych konfiguracji. Ja się na tym nie znam. Wyjmuje i robię i wiem jak to działa w Pixel.

@rakers z SI robi tak co sekundę, a po wyłączeniu robi tak z 20 zdjęć na sekundę po przytrzymaniu palca. Jak chce zrobić szybko jeden po drugim to faktycznie trzeba zaczekać aż zrobi, ale jak się przytrzyma palec to napierdzila zdjęć aż milo

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...