adammmm Posted May 17, 2019 Share Posted May 17, 2019 Cześć, mam wersję Global, telefon mi 9SE. Jak ktoś do mnie dzwoni to aby odebrać muszę wcisnąć ten zielony przycisk na górze po lewej stronie ekranu i dopiero wtedy otwiera mi się ten standardowy ekran z zielona, czerwoną słuchawką i sms. Wiecie jak to zmienić aby pokazywał się standardowy ekran do odbierania telefonu od razu jak ktoś dzwoni (abym nie musiał celować w ten mały zielony kształt?). Print screen w załączniku. pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted May 18, 2019 Share Posted May 18, 2019 @adammmm przegladnalem Twój profil i to samo miales na wczesniejszym telefonie? O co chodzi? przeciez na miui normalnie się odbiera telefon tak jak na kazdym innym bo wyskakuje polaczenie na caly ekran. Moze ta apka "praca" cos ci miesza w systemie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adammmm Posted May 18, 2019 Author Share Posted May 18, 2019 tak, ten sam problem miałem na Mi Mix 2s. Rozumiem, że Wy (inni użytkownicy) nie macie tej małej ikonki którą musicie wcisnąć? Jest to bardzo dziwne, że ten sam problem migrował ze mną do innego modelu telefonu. Telefon kupiłem w piątek z mi-home, jedynie co łączy moje dwa telefony (mi mix2s oraz mi 9 SE) jest mój profil na account.xiaomi.com który musiałem podać podczas pierwszej konfiguracji telefonu i moje konto gmail. "apka" praca jest to skrót z google maps z lokalizacją mojej pracy (abym szybko mógł sprawdzić korki i najszybszą trasę) więc to nie ona stanowi problem. Zresztą nie mam poinstalowanych żadnych aplikacji spoza google sklep'u. Macie może pomysł skąd taki problem i jak spróbować go usunąć? Albo gdzie mogę to zgłosić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr.dal Posted June 20, 2019 Share Posted June 20, 2019 Jak masz zablokowany tel / wygaszony ekran też tak masz? Najprawdopodobniej jest tak, że jak coś robisz na telefonie i ktoś dzwoni to jest "mała zielona ikona", przy wyłączonym ekranie powinno być normalnieWysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts