adammmm Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 Cześć, zaktualizowałem sobie soft do wersji 9.5.9 i przestała mi działać aplikacja do SMS'ów (aplikacja się nie otwiera i pokazuje błąd do zgłoszenia). Myślałem, że zainstalowanie sobie wcześniejszej wersji softu, na której działała mi aplikacja załatwi problem - jednak po instalacji poprzedniej wersji softu nadal miałem ten problem. Zrobiłem WIPE Cache oraz ART/Dalvik oraz zainstalowałem wersję stabilną. Niestety nadal aplikacja SMS nie działa. Zauważyłem że dodatkowo nie działa mi aplikacja LuxMed (po prostu się nie otwiera). Macie pomysł co mogę zrobić aby przynajmniej aplikacja z sms'ami się włączała? Z góry dziękuję za pomoc. Pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
vvvzc Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 Zobacz czy nie ma żadnych aktualizacji (systemu lub danej aplikacji) Jeśli to wina romu to osobiście zrobiłbym Wipe System, Data, Cache, Dalvik ale wtedy wszystko co masz na telefonie stracisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 Usuń folder data/system/package_cache w TWRP. Najwidoczniej z powodu ciągłego szukania starej wersji apki nie chce wejść w nową, a skoro nikt inny z Mix2S tego nie zgłaszał to raczej problem dotyczy właśnie tego folderu (przynajmniej jeśli chodzi o SMS). Co do LuxMed - sprawdź jak wyżej, ewentualnie zainstaluj aplikację ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts