tojapiotrek Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 (edited) Przeszedłem z Globala na xiaomi.eu (wg poradnika z forum) i teraz nie działa mi w ogóle obracanie ekranu. Przed zmianą softu też miałem z tym problem, z tym że po ponownym uruchomieniu telefonu obracanie ekranu przez jakiś czas działało, potem przestawało. W "menu serwisowym, testowym" (?) nie wyświetlają mi się żadne dane przy testowaniu żyroskopu/akcelerometra. Czy da się może jakoś przeinstalować to menu serwisowe i czy dobrze w ogóle nazwałem tę warstwę oprogramowania telefonu? Chodzi mi o menu które uruchamia się trzymając jednocześnie Power i Volume +. I czy na forum istnieje jakiś słownik pojęć? Bo nie mogłem znaleźć. Interesują mnie następujące pojęcia: ROM TWRP recovery root flashboot Edited May 6, 2019 by tojapiotrek Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghostman7 Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Spróbuj zrobić dodatkowo wipe reset /cache z poziomu recovery . Telefon powinien uruchomić się tak jak po wyjęciu z pudełka. Daj znać czy pomogło. Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts