QbaPL Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Mam Mi 8 z softem od MiuiPolska, potem root dzieki Magiskowi, ale mimo tego w ES File Explorer nie moge modyfikowac polikow systemowych. Chcialem tak jak za kazdym razem, zmodyfikować pliki mixer, podnosząc głośność dzwonka, oraz dzwięku w słuchwce. Niestety nie moge ustawić aby można było zapisywać zmodyfikowane pliki. Czy cos sie zmieniło w miui10, że nie da się tegonormalnie zrobić? Chyba, ze ktoś może polecić inny program do modyfikacji plików systemowych dzieki root-owi? Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
paveu Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Po pierwsze - wywal ten program i trzymaj się od niego z daleka. Po drugie - w innych programach (X-plore, Total Commander, Solid Explorer) wszystko działa poprawnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QbaPL Posted May 5, 2019 Author Share Posted May 5, 2019 (edited) Wiem, czytałem, ze ma dużą lukę. Sprawdzę te które polecasz. Dziękuję Mam to samo co w ES File Explorerze. Przy próbie zapisania edytowanego pliku , wyskakuje infomacja. To akurat w total comanderze. Wyglada na to, ze katalog vendor, jest tylko do odczytu. Edited May 5, 2019 by QbaPL Link to comment Share on other sites More sharing options...
paveu Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Pokaż zrzut z Magiska. Co to niby ma nam powiedzieć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
QbaPL Posted May 5, 2019 Author Share Posted May 5, 2019 (edited) To czy cos specjalnego? I jak? Podpowie ktos cos? Edited May 7, 2019 by QbaPL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts