Tobi Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 (edited) Cześć. Mam problem... Mam xiaomi mi band 3 od dzisiaj i wszystko jest super poza tym, że nie przychodzą mi sms z telefonu, messengera a mam włączone bluetooth i wszystko jest super poza tymi powiadomieniami... Przychodzą mi mormalnie połączenia przychodzące a smsy czy z innych apek powiadomienia nie przychodzą... A na sms i wgl mam włączone wszystko jak widać na dole... POMOCY I jak właczyć Mi Fit w tle? Żeby działał w tle? Bo ta instrukcja jest do bani i nie sparwdzona... Edited May 4, 2019 by Tobi POPRAWKI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. 1. Instrukcja zawiera wszystko co potrzebne, jest tam dokładna informacja co zrobić, aby aplikacja działała poprawnie w tle. 2. Pójdź zgodnie z instrukcją, a powiadomienia się pojawią... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts