Rayso Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Ostatnio przesiadłem się z globala na tą wersję i brakuje mi dwóch rzeczy. Pierwszej wybudzanie telefonu dwuklikiem a po drugie wybudzenia telefonu kiedy na niego patrzymy. Da radę dodać coś takiego tu?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Kowalski Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Ostatnio przesiadłem się z globala na tą wersję i brakuje mi dwóch rzeczy. Pierwszej wybudzanie telefonu dwuklikiem a po drugie wybudzenia telefonu kiedy na niego patrzymy. Da radę dodać coś takiego tu?. Wybudzanie 2clik jest przecież. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Wybudzanie 2clik jest przecież. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu TapatalkaTak ale zablokowania nie maWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerzykd Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Tak ale zablokowania nie maWysłane z mojego MI 9 przy użyciu TapatalkaOpcje lunchera - więcej:Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Opcje lunchera - więcejA sorry mówiłem że global tego nie ma wlasnieWysłane z mojego MI 9 przy użyciu TapatalkaWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerzykd Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu TapatalkaNic takiego nie mówiłem, a wątek dotyczy xiaomi.eu.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pabian Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 Whyred. Błąd z WiFi. Kiedy telefon jest połączony przez Wifi i go zablokujemy to po jakimś czasie jest "Nie wykryto dostępu do internetu. Nie można automatycznie przywrócić połączenia." Oczywiście po kliknięciu na ten komunikat telefon się łączy. Łączenie automatyczne włączone. Sprawdzane na kilku sieciach Wifi. Mam wrażenie, że hotspot również nie działa. Niby jest, ale internetu nie ma na urządzeniu podłączonym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.