palibrzuch Posted April 4, 2019 Share Posted April 4, 2019 A mój telefon już jest w domu a ja w pracy Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej5161 Posted April 4, 2019 Author Share Posted April 4, 2019 @eject i jak, ruszyło coś u Ciebie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacy Posted April 4, 2019 Share Posted April 4, 2019 Przy moim zamówieniu z 2 kwietnia wpisali dzisiaj nr przesyłki. Może dzisiaj wyjdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej5161 Posted April 4, 2019 Author Share Posted April 4, 2019 Numer to ja mam od poniedziałku, a wysyłka nawet na jutro się nie zapowiada. Inpost już dawno się cieszy ze swoich telefonów i część co wybrała Fedex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted April 4, 2019 Share Posted April 4, 2019 U mnie status w końcu się zmienił. Przesyłka w drodze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3t Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 Hej jak u was było z zakupami mi9 z mi home? Zamówiłem kilka dni temu i wysyłka ma być 10go, zaznaczam, że wybrałem opcje wysyłki FedEx. Dziś się dowiedziałem na infolinii, że telefon dostanę 15go. Trochę tego nie kumam. Zwykły list idzie krócej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilo Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 2 minuty temu, m3t napisał: Hej jak u was było z zakupami mi9 z mi home? Zamówiłem kilka dni temu i wysyłka ma być 10go, zaznaczam, że wybrałem opcje wysyłki FedEx. Dziś się dowiedziałem na infolinii, że telefon dostanę 15go. Trochę tego nie kumam. Zwykły list idzie krócej... zamówiłeś 6/64? Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 5 minut temu, m3t napisał: Hej jak u was było z zakupami mi9 z mi home? Zamówiłem kilka dni temu i wysyłka ma być 10go, zaznaczam, że wybrałem opcje wysyłki FedEx. Dziś się dowiedziałem na infolinii, że telefon dostanę 15go. Trochę tego nie kumam. Zwykły list idzie krócej... Może po prostu nie ma na stanie i wysyłka opóźniona? Przecież jest problem z dostępnością. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukis2 Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 1 godzinę temu, galakty napisał: Może po prostu nie ma na stanie i wysyłka opóźniona? Przecież jest problem z dostępnością. To po co pisać że wysyłka 10, teraz informacja na stronie, że 11. Żenujący są, nie spotkałem się jeszcze z takim sklepem. Nie chodzi o to, że telefonów niema (co swoją drogą jest dziwne), ale chodzi o totalną dezinformację. Skoro coś wystawiają tzn, że mają na stanie, a nie czekają aż dojedzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilo Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 (edited) ja zamówiłem w (edit) piąek i już mam kompletowanie Edited April 8, 2019 by kamilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukis2 Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 2 minuty temu, kamilo napisał: ja zamówiłem w sobotę i już mam kompletowanie Ja zamówiłem w piatek i żadnej informacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilo Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 1 minutę temu, lukis2 napisał: Ja zamówiłem w piatek i żadnej informacji. pfu, ja też w piątek Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsiewicz Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 3 minutes ago, kamilo said: ja zamówiłem w sobotę i już mam kompletowanie Jaki model i wysylka czy odbior w arkadii? Bo ja w piatek zamowilem blue 128 z odbiorem i mam przetwarzanie caly czas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilo Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 47 minut temu, zsiewicz napisał: Jaki model i wysylka czy odbior w arkadii? Bo ja w piatek zamowilem blue 128 z odbiorem i mam przetwarzanie caly czas Mi 9 6/128 Ocean Blue, wysyłka Fedexem Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3t Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 2 godziny temu, kamilo napisał: zamówiłeś 6/64? Tak, ponieważ nie było innej wersji a chciałbym go sobie sprawdzić. W razie czego mam 14 dni na zwrot. W tym czasie mogę go przetestować. Mam jedną ręke i chce zobaczyć czy bardzo odczuje brak OIS w aparacie 2 godziny temu, galakty napisał: Może po prostu nie ma na stanie i wysyłka opóźniona? Przecież jest problem z dostępnością. Masz racje, ale inaczej by to wyglądało jakby napisali wprost, że nie wiedzą kiedy będzie wysyłka to mój problem, ale skoro napisali że 10-go to mam gdzieś ich opóźnienia jako klient i oczekuje fona w piątek bo nie poto brałem kuriera by czekać tydzień a kompletowanie zamówienia mam od czwartku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 13 minut temu, m3t napisał: Tak, ponieważ nie było innej wersji a chciałbym go sobie sprawdzić. W razie czego mam 14 dni na zwrot. W tym czasie mogę go przetestować. Mam jedną ręke i chce zobaczyć czy bardzo odczuje brak OIS w aparacie Masz racje, ale inaczej by to wyglądało jakby napisali wprost, że nie wiedzą kiedy będzie wysyłka to mój problem, ale skoro napisali że 10-go to mam gdzieś ich opóźnienia jako klient i oczekuje fona w piątek bo nie poto brałem kuriera by czekać tydzień a kompletowanie zamówienia mam od czwartku. Jakby pisali prawdziwe terminy wysyłek to by ludzie kupowali gdzie indziej, taka prawda Link to comment Share on other sites More sharing options...
palibrzuch Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 Po tygodniu odkąd towar od nich kupiony był już u mnie w domu nadal miałem kompletowanie. Po 2 prawie tyg po nastu przypomnieniach dostałem fv.Tłumaczą się dużą ilością zamówień. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsiewicz Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 Dostałem informacje od Arkadii, że telefon już na mnie czeka Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3t Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 29 minut temu, zsiewicz napisał: Dostałem informacje od Arkadii, że telefon już na mnie czeka Kiedy i jaką wersje zamawiałeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsiewicz Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 Piatek 6/128 blue Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3t Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 I na kiedy miałeś przewidziany termin odebrania telefonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soplus Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 47 minutes ago, zsiewicz said: Dostałem informacje od Arkadii, że telefon już na mnie czeka U mnie to samo. Zamówienie z piątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3t Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 5 minut temu, Soplus napisał: U mnie to samo. Zamówienie z piątku. Ja zamawiałem w czwartek kurierem i nadal nic....tylko kompletowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soplus Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 Niezła kolejka w Arkadii do odbioru Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsiewicz Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 Przewidziany termin odbioru miałem na czwartek (11.04), ja już swojego odebrałem godzinke temu, już się pojawiło sporo osób do odbioru i widziałem, że wydawali czarne 6/64 i niebieskei 6/128 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gore2kill4 Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 ja zamówiłem w (edit) piąek i już mam kompletowanie U mnie identycznie. W piątek zamówiony i ten sam termin co u Ciebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
weah Posted April 10, 2019 Share Posted April 10, 2019 Czy już ktoś dostał z FedEx telefon zamówiony w czwartek? Ciągle mam status przesyłka kompletowana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FoXiq Posted April 10, 2019 Share Posted April 10, 2019 13 minut temu, weah napisał: Czy już ktoś dostał z FedEx telefon zamówiony w czwartek? Ciągle mam status przesyłka kompletowana... ale jak? przecież masz napisane wysyłka 10 (wersja czarna 64GB) lub 11 kwietnia (wersja niebieska 128GB). Trzeba czekać Jutro planowana wysyłka fedexem. A pytanie ode mnie: Miał ktoś opóźnienie ze strony Fedexu? MiHome wysłało z terminem np. w czwartek i był kurier następnego dnia? czy ktoś miał poślizg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gore2kill4 Posted April 10, 2019 Share Posted April 10, 2019 Ja kupiłem 05.04 mam status kompletowania i dziś taki mail. Jak ma oceniać skoro sprzętu nie dostarczyli.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3t Posted April 10, 2019 Share Posted April 10, 2019 2 godziny temu, FoXiq napisał: ale jak? przecież masz napisane wysyłka 10 (wersja czarna 64GB) lub 11 kwietnia (wersja niebieska 128GB). Trzeba czekać Jutro planowana wysyłka fedexem. A pytanie ode mnie: Miał ktoś opóźnienie ze strony Fedexu? MiHome wysłało z terminem np. w czwartek i był kurier następnego dnia? czy ktoś miał poślizg? Mi napisali, że wysyłka ma być dziś a kurier ma 2 dni robocze na dostarczenie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted April 10, 2019 Share Posted April 10, 2019 Ja pisałem dziś rano z zapytaniem czy będzie wysyłka, dostałem odpowiedź że tak. Gdzieś koło godziny 16 przyszedł mi mejl z InPost że śledzeniem przesyłki, kuriera zamawiali wczoraj a dziś odebrał, paczka jest już w drodze Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilo Posted April 10, 2019 Share Posted April 10, 2019 3 minuty temu, TED napisał: Ja pisałem dziś rano z zapytaniem czy będzie wysyłka, dostałem odpowiedź że tak. Gdzieś koło godziny 16 przyszedł mi mejl z InPost że śledzeniem przesyłki, kuriera zamawiali wczoraj a dziś odebrał, paczka jest już w drodze która wersja? 6/64 Piano Black czy 6/128 Ocean Blue Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3t Posted April 10, 2019 Share Posted April 10, 2019 12 minut temu, kamilo napisał: która wersja? 6/64 Piano Black czy 6/128 Ocean Blue Ja mam cały czas kompletowanie a zamówiłem 4 go fedex, chociaż chyba było lepiej wybrać in post... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilo Posted April 10, 2019 Share Posted April 10, 2019 Przed chwilą, m3t napisał: Ja mam cały czas kompletowanie a zamówiłem 4 go fedex, chociaż chyba było lepiej wybrać in post... no ale która wersja, to jest ważne Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3t Posted April 10, 2019 Share Posted April 10, 2019 1 minutę temu, kamilo napisał: no ale która wersja, to jest ważne 6\64 piano black. Jak u Cb wygląda sytuacja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts