Jump to content

Mi 9 - śledzenie paczek...

Maciej5161

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hej jak u was było z zakupami mi9 z mi home? Zamówiłem kilka dni temu i wysyłka ma być 10go, zaznaczam, że wybrałem opcje wysyłki FedEx. Dziś się dowiedziałem na infolinii, że telefon dostanę 15go. Trochę tego nie kumam. Zwykły list idzie krócej...

2 minuty temu, m3t napisał:

Hej jak u was było z zakupami mi9 z mi home? Zamówiłem kilka dni temu i wysyłka ma być 10go, zaznaczam, że wybrałem opcje wysyłki FedEx. Dziś się dowiedziałem na infolinii, że telefon dostanę 15go. Trochę tego nie kumam. Zwykły list idzie krócej...

zamówiłeś 6/64?

5 minut temu, m3t napisał:

Może po prostu nie ma na stanie i wysyłka opóźniona? Przecież jest problem z dostępnością. 

1 godzinę temu, galakty napisał:

Może po prostu nie ma na stanie i wysyłka opóźniona? Przecież jest problem z dostępnością. 

To po co pisać że wysyłka 10, teraz informacja na stronie, że 11. Żenujący są, nie spotkałem się jeszcze z takim sklepem. Nie chodzi o to, że telefonów niema (co swoją drogą jest dziwne), ale chodzi o totalną dezinformację. Skoro coś wystawiają tzn, że mają na stanie, a nie czekają aż dojedzie. 

47 minut temu, zsiewicz napisał:

Jaki model i wysylka czy odbior w arkadii? Bo ja w piatek zamowilem blue 128 z odbiorem i mam przetwarzanie caly czas 

Mi 9 6/128 Ocean Blue, wysyłka Fedexem

2 godziny temu, kamilo napisał:

zamówiłeś 6/64?

Tak, ponieważ nie było innej wersji a chciałbym go sobie sprawdzić. W razie czego mam 14 dni na zwrot. W tym czasie mogę go przetestować. Mam jedną ręke i chce zobaczyć czy bardzo odczuje brak OIS w aparacie

2 godziny temu, galakty napisał:

Masz racje, ale inaczej by to wyglądało jakby napisali wprost, że nie wiedzą kiedy będzie wysyłka to mój problem, ale skoro napisali że 10-go to mam gdzieś ich opóźnienia jako klient i oczekuje fona w piątek bo nie poto brałem kuriera by czekać tydzień a kompletowanie zamówienia mam od czwartku.

13 minut temu, m3t napisał:

Tak, ponieważ nie było innej wersji a chciałbym go sobie sprawdzić. W razie czego mam 14 dni na zwrot. W tym czasie mogę go przetestować. Mam jedną ręke i chce zobaczyć czy bardzo odczuje brak OIS w aparacie

Masz racje, ale inaczej by to wyglądało jakby napisali wprost, że nie wiedzą kiedy będzie wysyłka to mój problem, ale skoro napisali że 10-go to mam gdzieś ich opóźnienia jako klient i oczekuje fona w piątek bo nie poto brałem kuriera by czekać tydzień a kompletowanie zamówienia mam od czwartku.

Jakby pisali prawdziwe terminy wysyłek to by ludzie kupowali gdzie indziej, taka prawda :P 

13 minut temu, weah napisał:

Czy już ktoś dostał z FedEx telefon zamówiony w czwartek? Ciągle mam status przesyłka kompletowana... 

ale jak?

przecież masz napisane wysyłka 10 (wersja czarna 64GB) lub 11 kwietnia (wersja niebieska 128GB). Trzeba czekać ;) Jutro planowana wysyłka fedexem.

A pytanie ode mnie:

Miał ktoś opóźnienie ze strony Fedexu? MiHome wysłało z terminem np. w czwartek i był kurier następnego dnia? czy ktoś miał poślizg?

2 godziny temu, FoXiq napisał:

ale jak?

przecież masz napisane wysyłka 10 (wersja czarna 64GB) lub 11 kwietnia (wersja niebieska 128GB). Trzeba czekać ;) Jutro planowana wysyłka fedexem.

A pytanie ode mnie:

Miał ktoś opóźnienie ze strony Fedexu? MiHome wysłało z terminem np. w czwartek i był kurier następnego dnia? czy ktoś miał poślizg?

Mi napisali, że wysyłka ma być dziś a kurier ma 2 dni robocze na dostarczenie.

• Like 1

Ja pisałem dziś rano z zapytaniem czy będzie wysyłka, dostałem odpowiedź że tak.

Gdzieś koło godziny 16 przyszedł mi mejl z InPost że śledzeniem przesyłki, kuriera zamawiali wczoraj a dziś odebrał,  paczka jest już w drodze :-)

3 minuty temu, TED napisał:

Ja pisałem dziś rano z zapytaniem czy będzie wysyłka, dostałem odpowiedź że tak.

Gdzieś koło godziny 16 przyszedł mi mejl z InPost że śledzeniem przesyłki, kuriera zamawiali wczoraj a dziś odebrał,  paczka jest już w drodze :-)

która wersja? 6/64 Piano Black czy 6/128 Ocean Blue

12 minut temu, kamilo napisał:

która wersja? 6/64 Piano Black czy 6/128 Ocean Blue

Ja mam cały czas kompletowanie a zamówiłem 4 go fedex, chociaż chyba było lepiej wybrać in post...