Maciej5161 Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Moje zamówienie jest kompletowane, wiec myślę że wysyłka jeszcze dzisiaj. Kupiony w 1 minucie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 @Maciej5161 mało to ważne ale w pierwszej minucie czyli dokładnie o 10:01? Pytam bo ja od 9:58 klikałem cały czas F5 i u mnie możliwość zamówienia pojawiła się o 10:02, a o 10:03 już miałem potwierdzenie zamówienia. U mnie cały czas status "Przetwarzanie zamówienia". Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej5161 Posted March 28, 2019 Author Share Posted March 28, 2019 @emarcin tak parę sekund po 10.01 Miałem możliwość odbioru osobistego, ale że nie mieszkam w Warszawie to wybrałem przesyłkę kurierską. Jak klikałem "kup terez" to jeszcze nie było baneru o przedsprzedaży. Chyba udało mi się wyrwać jedną z nielicznie dostępnych sztuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steller Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Zamówiłem o 10:03 i też mam status, że jest kompletowane, ale wątpię, żeby doszło na jutro, nie wiem, oba zamówienia wybrałem za pobraniem (mi home i x-kom), więc po prostu zrealizuje to, które zostanie wysłane szybciej Możliwe, że właśnie Xiaomi woli przyciągnąć klientów do siebie, dając ograniczone sztuki swoim kontrahentom, przez to, że zapewne nie spodziewali się tak dużej sprzedaży (lub nie daje ich w ogóle) Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 No to jutro odbieram Mi9 Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilo Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 jak zamawiałeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Jadę odebrać mi 9 do Arkadii. Do mi store. Dostałem SMS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 jak zamawiałeś?Wczoraj na mi-home.pl z odbiorem osobistym.Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilo Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 co tak szybko 1 minutę temu, emarcin napisał: Wczoraj na mi-home.pl z odbiorem osobistym. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 To źle? Z x-kom czekam od 15 marca i nie wiedzą kiedy będą mieliWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilo Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 (edited) 4 minuty temu, emarcin napisał: To źle? Z x-kom czekam od 15 marca i nie wiedzą kiedy będą mieli Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka no nie wiem xD jakoś szybko xD będe musiał wyczaić na mi-home i zamówić do Katowic sobie jak będzie Edited March 29, 2019 by kamilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Dokładnie. A co do szybkości to...Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilo Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 zazdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
palibrzuch Posted March 31, 2019 Share Posted March 31, 2019 Dokładnie. A co do szybkości to...Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaJa też zamówiłem 28 i ciągle jest kompletowanie ;(Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomix94 Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 ja zamówiłem 28.03 i cały czas mam status "kompletowanie zamówienia" ale za to po kliknięciu w śledzenie przesyłki mam tak: mam cichą nadzieje, że dzisiaj pójdzie wysyłka Link to comment Share on other sites More sharing options...
palibrzuch Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 U mnie nic się nie zmienia w statusie. Grzecznie czekam Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
eject Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 1 godzinę temu, tomix94 napisał: ja zamówiłem 28.03 i cały czas mam status "kompletowanie zamówienia" ale za to po kliknięciu w śledzenie przesyłki mam tak: mam cichą nadzieje, że dzisiaj pójdzie wysyłka u mnie nie ma wprowadzonego numeru wysyłki nawet ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
palibrzuch Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 U mnie jutro będzie Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rav4 Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 A na jakiej podstawie wywnioskowałeś, że będzie jutro ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eject Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 50 minut temu, palibrzuch napisał: U mnie jutro będzie Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka daj znać jak status Ci się zmieni i czy zmieniło się z kompletowania na wysłane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 U mnie też jest numer śledzenia, ale wyraźnie pisze, że jeszcze nieodebrane więc bym się z jutrem nie spieszył, zwłaszcza, że godzinę temu pisali mi po moim pytaniu, że wysyłka jutro Link to comment Share on other sites More sharing options...
rav4 Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 Panowie. Mam potwierdzenie z Inpostu wysyłki paczki, na stronie mi-polska status niezaktualizowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
palibrzuch Posted April 2, 2019 Share Posted April 2, 2019 Zero zmian przesyłki, czyli będzie w czwartek. Poczekam weekend z głowy Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
palibrzuch Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Paczki fedexem ruszyły się Jutro będzie Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej5161 Posted April 3, 2019 Author Share Posted April 3, 2019 1 godzinę temu, palibrzuch napisał: Paczki fedexem ruszyły się Jutro będzie Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka No niestety u mnie nadal stoi, a niby wysłane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
palibrzuch Posted April 3, 2019 Share Posted April 3, 2019 Moja w sortowni jak moją zabrał to i Twoją też do mnie to blisko mają to może jutro będzie, powinna być Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
eject Posted April 4, 2019 Share Posted April 4, 2019 jak tam wasze zamówienia z mihome? u mnie od 2 dni cały czas oczekiwanie na kuriera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej5161 Posted April 4, 2019 Author Share Posted April 4, 2019 22 minuty temu, eject napisał: jak tam wasze zamówienia z mihome? u mnie od 2 dni cały czas oczekiwanie na kuriera Mam tak samo jak Ty... Wczoraj pisałem do nich, a MiHome odpisało: zamówienie ZOSTAŁO wysłane. Co ten Fedex odwala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
palibrzuch Posted April 4, 2019 Share Posted April 4, 2019 Moja paczka w doręczeniu u kuriera, dwa emaile nawet z fedexa przyszły, że kurier będzie.Po pracy będzie zajęcie dziś Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted April 4, 2019 Share Posted April 4, 2019 Czy ten FedEx w ogóle jakoś się kontaktuje z ludźmi? Pierwszy raz taki nieogarnięta firmy kurierskiej widzę. Mam status od wczoraj od 18;30 że paczka jest w oddziale Warszawa, ale na maila zero informacji co kiedy. Każda firma kurierska mi wysyłała jakiegoś maila, nawet wczoraj jedną to mi nawet zdjęcie kuriera i samochodu wysłała i konkretne godziny kiedy przyjedzie, a tu ciemno jak w tyłku. Co ja mam się domyślać kiedy on przyjedzie? Wziąć urlop na tydzień? Te statusy są aktualne co są na stronie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
palibrzuch Posted April 4, 2019 Share Posted April 4, 2019 U mnie zmieniał się status w miarę ok. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted April 4, 2019 Share Posted April 4, 2019 Eh jednak ruszyło i nawet maila dostałem, że dzisiaj będzie dostarczone Link to comment Share on other sites More sharing options...
palibrzuch Posted April 4, 2019 Share Posted April 4, 2019 No no noc zarwana Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej5161 Posted April 4, 2019 Author Share Posted April 4, 2019 Fajnie, niektórym się udało wysłać. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eject Posted April 4, 2019 Share Posted April 4, 2019 2 minuty temu, Maciej5161 napisał: Fajnie, niektórym się udało wysłać. też dostałem taką wiadomość ;D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts