antekwars Posted April 16, 2019 Share Posted April 16, 2019 Mam problem z wgraniem miui global dev. Telefon z oficjalnej polskiej dystrybucji. Zainstalowałem najnowsze miui global stable zciągnąłem pełne global dev wrzuciłem do odpowiedniego katalogu w telefonu i tu są schody. Wchodzę w aktualizator a tam nie ma opcji instalacji z pliku lokalnego dodam, że global dev wgrywałem wielokrotnie w inne xiaomi bez problemu i w tamtych była opcja aktualizacji lokalnej z pliku tu nie ma. Tylko można pobrać online aktualizację jest opcja bez wyboru pliku lokalnego jak to naprawić. Jak uaktywnić w aktualizatorze funkcję aktualizacji lokalnej. Jakieś rady sugestie wolałbym tak zainstalować global dev. Proszę o radę. Chciałem wgrać mi flaszem ale na stronie oficjalnej brak wersji global dev do mi flasza jest tylko stabilna. Proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antekwars Posted April 16, 2019 Author Share Posted April 16, 2019 problem rozwiązany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted April 16, 2019 Share Posted April 16, 2019 (edited) Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Ponadto - na przyszłość - nie zakładamy podobnych tematów w dziale Modyfikacje systemowe... Edited April 16, 2019 by Orjon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts