FromWP Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Nie ma, tego chyba nie da się wyłączyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomix1987 Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Witam . Mam problem z dźwiękiem nagrywanych filmów przy nagraniu z koncertu i przy basie strasznie szumi trzeszczy . Tak jakby mikrofon byłby zbyt czuły . Ma ktos podobny problem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruniu Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Szukam i nie mogę znaleźć. Moja żona miała wersję global i podobno jest to normalne, że w pasku statusu nie ma ikon od powiadomień. Wgrałem wersję eu i powiadomienia miały być. Ale nie ma. Jak je włączyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 W ustawieniach na samej górze masz wyszukiwarkę. Jak czegoś nie możesz znaleźć, to wpisz tam słowo klucz. W Twoim przypadku można wpisać np. "ikony powiadomień" lub samo słowo "ikony". Nie trzeba od razu wgrywać xiaomi.eu bo włącznie powiadomień na belce jest o wiele łatwiejsze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomix1987 Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Dnia 30.11.2019 o 20:48, Tomix1987 napisał: Witam . Mam problem z dźwiękiem nagrywanych filmów przy nagraniu z koncertu i przy basie strasznie szumi trzeszczy . Tak jakby mikrofon byłby zbyt czuły . Ma ktos podobny problem ? Przesyłam link do filmiku który nagrałem dzwiek to jakaś tragedia czy ktoś tak ma czy to awaria mikrofony czy oprogramowanie sprawia że mikrofon wyłapuje wszystko i jest zbyt czuły telefon jest nowy !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted December 9, 2019 Share Posted December 9, 2019 Jaki jest dialer w Mi 9 SE na oficjalnym globalu, od Xiaomi czy Googla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
preston2009 Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 Zawsze miałem ten od Xiaomi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dru79 Posted February 25, 2020 Share Posted February 25, 2020 Czy warto na chwilę obecną wymienić Mi6 na Mi9SE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Licznik1 Posted March 9, 2020 Share Posted March 9, 2020 nowe twrp https://github.com/redispade/device_xiaomi_grus-twrp/releases/tag/twrp-3.3.1-15-Mi9SE 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joix1` Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 (edited) dobra zaktualizował mi sie telefon do wersji Global 11.0.2 i 3 dni działało vol lte i wifi calling a teraz d*pa znikło i nie chce się załączyć siec to Play wiecie o co komon Dobra problem rozwiązany trzeba przez czat play aktywować usługę Edited April 3, 2020 by joix1` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman89 Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 Po aktualizacji always on display działały mi powiadomienia wszystkich aplikacji i były kolorowe. Kiedy zaktualizowałem do andka 10 AOD wyświetla znowu tylko powiadomienia standardowe tj. SMS, tel, mail. Jak to u Was działa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 21 minut temu, Darkman89 napisał: Po aktualizacji always on display działały mi powiadomienia wszystkich aplikacji i były kolorowe. Jeszcze raz aktualizuj Always on, prawdopodobnie zresetowało do fabrycznej wersji. Kolorowe to kwestia ustawienia na styl Miui w Panelu powiadomień. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman89 Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 16 minut temu, FromWP napisał: Jeszcze raz aktualizuj Always on, prawdopodobnie zresetowało do fabrycznej wersji. Kolorowe to kwestia ustawienia na styl Miui w Panelu powiadomień. Dziękuję Tobie bardzo, działa zainstalowałem ręcznie jakąś nowsza alphe i śmiga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
robotx Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 14 godzin temu, Darkman89 napisał: Dziękuję Tobie bardzo, działa zainstalowałem ręcznie jakąś nowsza alphe i śmiga. Podasz link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 Link do najnowszej świeżutkiej wersji Release: https://www.apkmirror.com/wp-content/themes/APKMirror/download.php?id=1025949 @FromWP w najnowszych wersjach 1.12 i 1.13 kolorowe ikony są, nieważne jaki wybierasz styl w powiadomieniach. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 6 minut temu, pkonrad napisał: w najnowszych wersjach 1.12 i 1.13 kolorowe ikony są, nieważne jaki wybierasz styl w powiadomieniach. Ok. Nie sprawdzałem tego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robotx Posted April 4, 2020 Share Posted April 4, 2020 4 godziny temu, pkonrad napisał: Link do najnowszej świeżutkiej wersji Release: https://www.apkmirror.com/wp-content/themes/APKMirror/download.php?id=1025949 @FromWP w najnowszych wersjach 1.12 i 1.13 kolorowe ikony są, nieważne jaki wybierasz styl w powiadomieniach. Dzieki , w koncu wszystko śmiga Link to comment Share on other sites More sharing options...
robotx Posted April 5, 2020 Share Posted April 5, 2020 Czy ktos wie dlaczego na andku 10 aparat nie robi zdj w trybie portretowym na zwyklym obiektywie? Tylko na tym przyblizajacym? Gorsza jakosc jest niestety wcześniej dalo sie bez problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciacho23 Posted April 5, 2020 Share Posted April 5, 2020 Dnia 4.04.2020 o 11:20, pkonrad napisał: Link do najnowszej świeżutkiej wersji Release: https://www.apkmirror.com/wp-content/themes/APKMirror/download.php?id=1025949 @FromWP w najnowszych wersjach 1.12 i 1.13 kolorowe ikony są, nieważne jaki wybierasz styl w powiadomieniach. Próbuję zainstalować i mam komunikat "Nie można zainstalować aplikacji systemowych z nieoficjalnych źródeł" Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted April 5, 2020 Share Posted April 5, 2020 To nadaj odpowiednie uprawnienia i po problemie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted April 5, 2020 Share Posted April 5, 2020 1 godzinę temu, Ciacho23 napisał: "Nie można zainstalować aplikacji systemowych z nieoficjalnych źródeł" Jak masz rom miuipolska/eu to możliwość aktualizacji aplikacji systemowych jest zablokowana. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fido Posted April 5, 2020 Share Posted April 5, 2020 Jak wam się sprawuję ta nowa aktualizacja z androidem 10 i Miui niższym niż do tej pory było w telefonie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wjarzab Posted April 5, 2020 Share Posted April 5, 2020 2 godziny temu, fido napisał: Jak wam się sprawuję ta nowa aktualizacja z androidem 10 i Miui niższym niż do tej pory było w telefonie ? nijak. nie daje sie zainstalowac. grrr Link to comment Share on other sites More sharing options...
pl_shibby Posted April 6, 2020 Share Posted April 6, 2020 9 godzin temu, fido napisał: Jak wam się sprawuję ta nowa aktualizacja z androidem 10 i Miui niższym niż do tej pory było w telefonie ? Bardzo dobrze. Większych zmian nie widać. Na pierwszy rzut oka klawiatura też jest w ciemnym motywie Link to comment Share on other sites More sharing options...
robotx Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 Na andku 10. Tryb portretowy nie dziala na glownym obiektywie . Przełączanie miedzy obiektywami trwa dlugo. Sl . Slabo Link to comment Share on other sites More sharing options...
wjarzab Posted April 18, 2020 Share Posted April 18, 2020 u mnie duzo lepiej dziala czytnik palca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johsnoonik Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 Wiecie może dlaczego nigdzie nie można już kupić XIAOMI MI 9SE, nie ma go dosłownie w żadnym sklepie ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted May 9, 2020 Share Posted May 9, 2020 Bo nie jest już produkowany, a wszystkie zapasy magazynowe zostały wyprzedane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robotx Posted May 10, 2020 Share Posted May 10, 2020 Orange dodalo volte i vowifi dla mi9se .rewelacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek456 Posted May 12, 2020 Share Posted May 12, 2020 On 5/10/2020 at 7:40 PM, robotx said: Orange dodalo volte i vowifi dla mi9se .rewelacja To tylko na globalu będzie działać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junteg11 Posted May 17, 2020 Share Posted May 17, 2020 Witajcie przy ktoś byłby w stanie dostarczyć obraz persist? Niechcący go uszkodziłem a w sieci nie potrafię go znaleźć :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dru79 Posted May 24, 2020 Share Posted May 24, 2020 jak wygląda sprawa zużycia baterii na MIUI12? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qwert11 Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 Cześć wszystkim. Stałem się posiadaczem MI 9 SE i aktualnie jestem w procesie odblokowywania telefonu natomiast mam dwa pytania: 1. W zestawie dostałem z telefonem ładowarkę o takich samych parametrach jak mój trzyletni Redmi 4X. Tak ma być? Wydawało mi się, że MI 9 SE wspiera szybkie ładowanie, więc i ładowarka powinna mieć więcej A. 2. Czy mogę jakoś łatwo przegrać dane i aplikacje z mojego Redmi 4X na Mi9? Z góry dzięki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted June 16, 2020 Share Posted June 16, 2020 (edited) 1. W zestawie jest zwykła. Mocniejszą musisz kupić osobno. 2. Jest opcja przy konfiguracji przegrania ze starego. Jest chmura Xiaomi, jest kopia w pamięci urządzenia(lokalna) która przeniesiesz na pendrive. Kilka możliwości masz, ale na ile skutecznie przeniosą np. dane aplikacji czy gier, nie wiem. Odblokowany = root = titaniumBackup Za pomocą TB zrób kopię. Edycja: racja. Kolega niżej dobrze napisał, powinna być 18w. Mam ich kilka i nie ten model sprawdziłem. Edited June 17, 2020 by frrancuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
wjarzab Posted June 17, 2020 Share Posted June 17, 2020 Nieprawda, w zestawie z Xkom miałem 18 watową ładowarkę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts