matek143 Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 (edited) Witam Od roku posiadam ten telefon i nie mialem nigdy zadnych problemow. Do teraz. Mianowicie od wczoraj ekran nie chce się wylaczyc. Wczoraj wieczorem po zablokowaniu ekran sie wybudzal co kilkanascie sekund i wylaczal. Z poczatku myslalem ze to jakies powiadomienia aplikacji ale nic nie bylo wiec zresetowalem telefon i teraz juz w ogole nie chce sie wylaczyc. Caly czas na zablokowanym ekranie jest wybudzony. Po kliknieciu 'power' wylacza sie na pol sekundy. Przez ten problem bateria trzyma kilkanascie godzin i telefon pada. Przywrocilem telefon do ustawien fabrycznych ale nic to nie dalo... Dodam jeszcze ze mam ustawione uspienie ekranu po 1 minucie bezczynnosci ale ekran sie nie zablokuje sam nawet po kilkunstu minutach. Za kazdym razem musze go zablokowac ''recznie''. Drugi problem to odcisk palca. Przestal dzialac i nie da sie na nowo ustawic. Jakies rady? Pozdrawiam Aktualizacja: problem wyswietlacza rozwiązany. Pomógł wipe telefonu Odcisk palca nadal nie dziala Aktualizacja 2: minęło kilka godzin i problem z ekranem powrócił... Aktualizacja 3: Po kilku dniach problem z ekranem "sam" się rozwiązał. Jednak nie dziala odcisk palca, nie reaguje (wczesniej wibrowal przy dotknięciu). Czy to mozliwe ze moglo byc jakieś zwarcie na płycie od czytnika lini i dlatego ekran caly czas sie podswietlał? Teraz gdy ekran się wygasza to nie dziala kompletnie czytnik lini i na dodatek cos drenuje mi baterię. Poczytałem w kilku tematach i żadne rozwiązanie nie przynioslo skutku. Zaden wipe, reset, wylaczenie aplikacji w tle, nic nie pomaga a w menu użycia baterii ekran jest caly czas wybudzony i system android dużo zżera baterii. Dolaczam screeny. Edited May 1, 2019 by matek143 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts