kret11 Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 Szczególnie w nocy wkurza mnie niemiłosiernie fakt, że po uruchomieniu aplikacji korzystającej z odcisków palców ekran się na chwilę zaświeca maksymalną mocą i dopiero wraca do bieżących ustawień. Mam nadzieję że kiedyś to poprawią. Z resztą przy odblokowywaniu ekranu nawet tak się dzieje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 Tak jest często nie zawsze przy aplikacji mBank. Tylko tu zauważyłem "rozbłysk" na chwilę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukis2 Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 Czytnik jest optyczny z tego co wiem, więc musi być jasno żeby rozpoznał odcisk palca Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 12 minut temu, lukis2 napisał: Czytnik jest optyczny z tego co wiem, więc musi być jasno żeby rozpoznał odcisk palca Dokładnie tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 Nie do końca. Raz przy logowaniu jest rozbłysk a raz nie. I przy ciemnym ekranie tez się loguję. Sam czytnik się podświetla wtedy bez ekranu. A tu chodzi o to że i ekran w niektórych sytuacjach się rozjaśnia na 100%. I wieczorem w ciemnym pomieszczeniu jest to dokuczliwe. Nie ma w tym żadnej logiki. Jest to jakiś błąd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp4ubw Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 3 godziny temu, rakers napisał: Tak jest często nie zawsze przy aplikacji mBank. Tylko tu zauważyłem "rozbłysk" na chwilę. Napisałeś w taki sposób, że nie wiadomo czy często czy rzadko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
palibrzuch Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 Ja u siebie nie zauważyłem takiego rozbłysku. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 9, 2019 Share Posted April 9, 2019 (edited) @sp4ubw napisałem raz tak a raz nie. Nie widzę w tym reguły, logiki i powtarzalności. Wczoraj dwa razy robiłem przelewy i nic nie wystąpiło. Dziś rano tak. Dla aplikacji mbank. I tak jak autor tematu potrafi dać po oczach. Przy innych aplikacjach gdzie autoryzujmy dostęp odciskiem nie zauważyłem rozjaśnienia ekranu. Edited April 9, 2019 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
IMSth Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 Ja zauważyłem zmianę kolory jak mamy włączony tryb czytania. Z pomarańczowego / żółtego poblasku zmienia się na normalny (jakby był wyłączony tryb czytania) a po odczytaniu palca wraca do poprzedniego stanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNse Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 11 godzin temu, IMSth napisał: Ja zauważyłem zmianę kolory jak mamy włączony tryb czytania. Z pomarańczowego / żółtego poblasku zmienia się na normalny (jakby był wyłączony tryb czytania) a po odczytaniu palca wraca do poprzedniego stanu. To akurat zrozumiałe, palec musi zostać jakoś odczytany - skanerem optycznym. Dodany był na podświetleniu standardowym, więc aby poprawnie odczytać odcisk wyłącza na chwilę tryb czytania żeby mu nie zakłócał w odczycie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts