jacek307d Posted April 8, 2019 Share Posted April 8, 2019 Dzień dobry, Co jakiś zawiesza się połączenie danych komórkowych. Aby ponownie było aktywne, by dało sie korzystać z internetu lub odebrać mmsa muszę wyłączyć i włączyć telefon. Na chwilę obecna nie mam więcej informacji jeżeli chodzi o okoliczności. Siec to Nju. Najnowsze dostępne aktualizacje zainstalowane. Jeżeli ktoś mógłby pomóc byłbym wdzięczny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekt Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 Mam ten sam problem. Sporo ustawień sprawdzałem i nadal po dłuższym czasie nie działa internet komórkowy i MMS. Trzeba zrobić restart telefonu aby MMS i internet chodziły ale to tylko na parę godzin. Później znowu nie działa. Prosimy o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek307d Posted April 30, 2019 Author Share Posted April 30, 2019 Urządzenie wróciło z serwisu z informacją, że " Przeprowadzona weryfikacja podanej w zgłoszeniu reklamacyjnym wady towaru nie potwierdziła jej występowania ". Będę próbował na własną rękę szukać rozwiązania mimo że mam ciekawsze rzeczy to roboty. @jacekt U jakiego operatora masz numer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek307d Posted May 22, 2019 Author Share Posted May 22, 2019 Wymieniona została karta sim i wygląda na to, że problem został rozwiązany. Sieć to Nju ale sama karta sim to była jeszcze Idea POP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts