adamgd Posted August 29, 2020 Share Posted August 29, 2020 myObywatel bez problemów, tak samo PKO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 Dnia 28.08.2020 o 22:01, marpula napisał: U mnie nic nie dało wywalenie apki i ponowna instalacja, druga aplikacja co zwariowała i z automatu chce się logować to mObywatel. Citi Handlowy, Revolut, Curve i Nest Bank również. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Santander, mObywatel i Revolut potwierdzam. Dodatkowo identyczna sytuacja występuje w aplikacji GOmobile banku BNP Paribas. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 Mbank działa, Gomobile BNP działa. Także nie wiem, no MIUI i tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
deamonix Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 Dziś u mnie na miui 12.0.2.0 telefon sam z siebie podczas rozmowy się zrestartował i przedwczoraj zgubił zasięg pomógł restart wcześniej nie miałem takiej sytuacji . Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinek Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 Potwierdzam wszystkie aplikacje które przy uruchamianiu oczekują na odcisk palca zwracają jego błędny odczyt. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
KuChar Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 U mnie to samo Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
gasie Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 U mnie żadna apka wymagająca odcisku palca nie stwarza problemów. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinek Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Problemu większego nie ma, ale działa nieprawidłowo. Przyjrzyj się dokładnie.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 23 minuty temu, Kinek napisał: Problemu większego nie ma, ale działa nieprawidłowo. Przyjrzyj się dokładnie. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Działa, chyba wiemy lepiej nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinek Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Skoro w taki sposób odpowiadasz to nie wiesz o co chodziWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Działać to działa ale zaraz po uruchomieniu jest tak jak napisał kolegaPotwierdzam wszystkie aplikacje które przy uruchamianiu oczekują na odcisk palca zwracają jego błędny odczyt. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Jezu, działa u mnie normalnie i nie ma żadnego błędnego odczytu czy czekania. Zainstalujcie jeszcze raz aktualizację to może się naprawi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emarcin Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 @galakty jaki masz soft?Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
gasie Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 (edited) Ja mam ee. Przyjrzałem się dokładnie, revolut, ing, gpay, mobywatel i generalnie odblokowanie tel odciskiem palca działa błyskawicznie. Żadnych problemów. Edited September 1, 2020 by gasie Link to comment Share on other sites More sharing options...
marpula Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Fakt, odblokowanie biometryczne działa teraz rewelacyjnie. Zero pomyłek i jest szybkie ... I tutaj chyba leży problem automatycznej próby odblokowania. Tradycyjnie ... Coś za coś Ja osobiście, wolę szybkie i bezbłędnie odblokowywanie ... Wreszcie jest jak kiedyś w MI6. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 1 godzinę temu, marpula napisał: Fakt, odblokowanie biometryczne działa teraz rewelacyjnie. To nie widziałeś Mi 10 Przy nim Mi9 odblokowuje w tempie żółwia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karls Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Lepiej działający czytnik to lekko za mało, żeby znosić zagięte krawędzie i dziurkacz . 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gone Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 Coś wiadomo czy w jakiejś wersji miui12 naprawiono ładowanie bezprzewodowe? Teraz jest kompletnie nieuzywalne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNse Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 A co jest nie tak z ładowaniem bezprzewodowym? U mnie działa jak działało po wyciągnięciu z pudełka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niezmierny Posted October 29, 2020 Share Posted October 29, 2020 A co jest nie tak z ładowaniem bezprzewodowym? U mnie działa jak działało po wyciągnięciu z pudełka.Poważnie? Mi przed tą aktualizacją ładował się na mojej ładowarce z mocą nieco ponad 6W, czasem nawet 7.Teraz 3W to jest max. Daje to w praktyce jakieś 20% na godzinę.Mam dwie różne ładowarki, ale tylko jedna pokazuje moc ładowania. Jednak na drugiej, ładowanie także mocno spowolniło.Próbowałem ładować bez etui, ale bez zmian.iPhone 8 ładuje się bez problemu 6W, więc ładowarka się nie zepsuła.Także cuda w tym miui A może trzeba używać ładowarki od Xiaomi....Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted October 30, 2020 Share Posted October 30, 2020 9 godzin temu, niezmierny napisał: A może trzeba używać ładowarki od Xiaomi.... Moja ładowarka od Xiaomi się popsuła po pół roku xD I też wolno ładowała na MIUI12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
talib1990 Posted October 30, 2020 Share Posted October 30, 2020 Ładowarka indukcyjna Xiaomi samochodowa dalej wykrywa mi turbo charge - więc idzie 20w.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gone Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Mój mi9 po aktualizacji do miui12 prawie w ogóle nie ładuje indukcyjnie. Było o tym wiele głosów. Momentami nawet widzę jak ikonka od ładowania mruga/znika/pokazuje się - czyli tak ledwo to działa. Na Samsungu żony ładuje bez zmian dobrze. Przed aktualizacją również ładowało idealnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNse Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 A podłącz indukcję do innej ładowarki albo zmień kabel w ładowarce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gone Posted November 3, 2020 Share Posted November 3, 2020 Oczywiście próbowałem, ba, inne indukcyjne ładowarki też próbowałem. Mi9 ładuje się albo mega wolno albo to co wyżej. Na Samsungu żony wszystko gra. Ewidentnie po aktualizacji do miui12 te problemy się pojawiły na mi9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Mi 9 - EEA Stable ROMMIUI V12.0.3.0.QFAEUXMOTA z wersji V12.0.2.0https://bigota.d.miui.com/V12.0.3.0.QFAEUXM/miui-blockota-cepheus_eea_global-V12.0.2.0.QFAEUXM-V12.0.3.0.QFAEUXM-b918eac33a-10.0.zipRecovery ROMhttps://bigota.d.miui.com/V12.0.3.0.QFAEUXM/miui_CEPHEUSEEAGlobal_V12.0.3.0.QFAEUXM_86b15cca82_10.0.zipMi 9 - Global Stable ROMMIUI V12.0.3.0.QFAMIXMOTA z wersji V12.0.2.0https://bigota.d.miui.com/V12.0.3.0.QFAMIXM/miui-blockota-cepheus_global-V12.0.2.0.QFAMIXM-V12.0.3.0.QFAMIXM-04bc8088d5-10.0.zipRecovery ROMhttps://bigota.d.miui.com/V12.0.3.0.QFAMIXM/miui_CEPHEUSGlobal_V12.0.3.0.QFAMIXM_175452a9a2_10.0.zip 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 OTA też dostępne, póki co Link to comment Share on other sites More sharing options...
antykat Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Na razie te aktualizacje oznaczone są jako "Stable Beta". Powstrzymałbym się więc jeszcze od ich instalacji, bo jeśli się okaże, że mają jakieś błędy, to zostaną wycofane i poprawione. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
KuChar Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Jak większość do tej pory.. Zainstalowałem. Nie zauważyłem niczego niepokojącego. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
niezmierny Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 I ja zainstalowałem wczoraj. Nic się nie dzieje.Niestety ładowanie nadal kuleje.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamgd Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Zużycie baterii OK. Ładowanie śmiga jak śmigało, zarówno kabel jak i indukcja. Podświetlenie automatyczne już tak nie szaleje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niezmierny Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Nie działają "pływające okna" dla YouTube po tej aktualizacji.Ależ mi tego brakuje...Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo1415 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Fakt, nie można YT wrzucić w pływające okno, ale YT vanced już tak. Widzę że pojawiła się opcja ASYSTENT DŹWIĘKU, mała ale bardzo miła funkcja, nawet dwie. Poza tym narazie żadnych problemów ani nowości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KuChar Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Gdzie jest ten asystent dźwięku? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo1415 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Ustawienia > Dźwięk i wibracje >asystent dźwięku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts