orte Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Korzystam tylko z Google Pay.Podpięty Revolut i karta mBanku.Tap, tap, tap, Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zgody Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 To dziwne też mam kartę mBank w Google Pay ale do zapłacenia wystarczy wybudzenie ekranu bez odblokowania. W aplikacji pkobp mam możliwość ustawienia plac po odblokowaniu, ale GP nie ma takiej opcji. Wysłane z mojego AGS2-L09 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergiej Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 U mnie w gpay też wystarczy wybudzić ekran żeby zapłacić. W przypadku aplikacji Santander koniczne jest odblokowanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNse Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 No to u mnie w ING również nie ma opcji płacenia po odblokowaniu, dlatego chciałbym mieć spokojną głowę że nikt przynajmniej nie dobierze mi się do przełączników. Ale jak zwykle Xiaomi musi coś spieprzyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Też macie tak, że w always on display przy dniu tygodnia wyświetla sie am/pm?Nie, zaktualizuj ręcznie aplikacje systemowe Ekran zawsze włączony i oba Super Wallpaper. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNse Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Odbiegając od tematu płatności i belki przełączników.. Czy tylko mi wyraźnie słabiej bateria trzyma czy mi się wydaje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dampy96 Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Rano dostałem aktualizacje z racji tego że spieszyłem się do pracy to nie zaktualizowałem Mi9 teraz p przyjściu z pracy sprawdzam i nie mam aktualki ktoś wie co jest nie tak ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorz_szelago Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 A co do panelu przelacznikow to mozna go wylaczyc na zablokowanym ekranie ale wtedy jest wyglad z MIUI11. 10 godzin temu, eNse napisał: Odbiegając od tematu płatności i belki przełączników.. Czy tylko mi wyraźnie słabiej bateria trzyma czy mi się wydaje? No szalu nie ma jak narazie. Moze sie jakos system ulozy, miejmy nadzieje. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Rano dostałem aktualizacje z racji tego że spieszyłem się do pracy to nie zaktualizowałem Mi9 teraz p przyjściu z pracy sprawdzam i nie mam aktualki ktoś wie co jest nie tak ?@Orjon wrzucił link do ROMu, ściągnij go i zainstaluj ręcznie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinar Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Mi włączyło się volte, ale powrócił stary problem. Przy połączeniu przychodzącym brak identyfikacji numeru(nieznany numer) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazok Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Sprawdźcie czy pokazują wam się wszystkie sms, mi się nie doładowują starsze sms'y na 11 było doładowywanie po pociągnięciu w dół a teraz nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karls Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 1 godzinę temu, eNse napisał: Odbiegając od tematu płatności i belki przełączników.. Czy tylko mi wyraźnie słabiej bateria trzyma czy mi się wydaje? Ja mam odwrotne wrażenie, prawie 4h na ekranie, doba czuwania, plus nie od 100% bo statystyka się wyczyściła po aktualizacji (gdzieś tak od 95% zlicza) i ciągle jeszcze mam ponad 1/4 baterii. 1 godzinę temu, dampy96 napisał: Rano dostałem aktualizacje z racji tego że spieszyłem się do pracy to nie zaktualizowałem Mi9 teraz p przyjściu z pracy sprawdzam i nie mam aktualki ktoś wie co jest nie tak ? Xiaomi już tak ma, że wysyła partiami i jak nie odbierzesz aktualizacji to na jakiś czas znika, aż znowu nie dostaniesz. Duża aktualizacja, duże zainteresowanie, więc chcą serwery odciążyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akir19 Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Bateria chyba trochę na plus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bar.Tek Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 To jest jeszcze Stable Beta, wiec spokojnie, zapewne coś poprawią. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Nawet jednego cyklu na baterii nie zrobili i już oceniają że na plus. Za tydzień będą pisać, że bateria do niczego 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karls Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Zwykle bateria poprawia się z czasem, jak system się uleży. Dlatego ja jestem ostrożnym optymistą - skoro już teraz wynik jest powyżej średniej, to wygląda to dobrze.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNse Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Chyba że ktoś nie robił wipe, wtedy nie ma się co układać Link to comment Share on other sites More sharing options...
akir19 Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Nawet jednego cyklu na baterii nie zrobili i już oceniają że na plus. Za tydzień będą pisać, że bateria do niczego ładuje telefon 2x dziennie, wczoraj wytrzymał do 17 bez ładowania. Normalnie kolo 12-13 musi już być w ladowarce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karls Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Chyba że ktoś nie robił wipe, wtedy nie ma się co układać Niekoniecznie, jak dla mnie nawet bez wipe jak są zmiany w optymalizacji to system może potrzebować czasu.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
KuChar Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Dzisiaj sprawdzałem i nie mam jeszcze aktualizacji EEA. Ktoś wie ile aktualizacja "wisiała"? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 12 godzin temu, mazok napisał: Sprawdźcie czy pokazują wam się wszystkie sms, mi się nie doładowują starsze sms'y na 11 było doładowywanie po pociągnięciu w dół a teraz nic Na becie też jest to popsute. Problem leży więc po stronie Xiaomi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karls Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 @mazok, @Orjon Jaką macie wersję aplikacji SMS? Według APK mirro najnowsza jest v.11.0.4.36 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazok Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 4 minuty temu, Orjon napisał: Na becie też jest to popsute. Problem leży więc po stronie Xiaomi. Co ciekawe na waszym romie na mi8 działa ok, może gdyby podmienic apk ma tą z xiaomi.eu to bedzie ok? Można prosić o kopie waszego apk? Przed chwilą, Karls napisał: @mazok, @Orjon Jaką macie wersję aplikacji SMS? Według APK mirro najnowsza jest v.11.0.4.36 Próbowałem najnowszej z apk mirror to samo i do tego tylko po angielsku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 2 minuty temu, mazok napisał: Co ciekawe na waszym romie na mi8 działa ok Na najnowszej becie? Nie wydaje mi się. Mam ciągle popsute na 20.6.18 na RN7. Wersja SMS 11.0.5.37. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karls Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 (edited) OK, czyli pozostaje czekać, ewentualnie starą wersję wgrać jeśli się nie pogryzie z MIUI 12. Jeśli ktoś z was ustali ostatnią wersję na jakiej to działa poprawnie to mnie oznaczcie ;). Edited June 24, 2020 by Karls Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazok Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 4 minuty temu, Orjon napisał: Na najnowszej becie? Nie wydaje mi się. Mam ciągle popsute na 20.6.18 na RN7. Wersja SMS 11.0.5.37. Kwa.... Rzeczywiście nie działa, ale jak wyszukasz na pasku to mozna wejść w starsze..... Lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karls Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Dobrze wiedzieć, zawsze jest jakieś obejście . Niemniej mam nadzieję że szybko to załatają. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soplus Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 15 hours ago, pkonrad said: Nie, zaktualizuj ręcznie aplikacje systemowe Ekran zawsze włączony i oba Super Wallpaper. podlinkujesz? Mi w aktualizacjach systemowych nic nie pokazuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Dnia 24.06.2020 o 11:20, Soplus napisał: podlinkujesz? Mi w aktualizacjach systemowych nic nie pokazuje https://www.apkmirror.com/wp-content/themes/APKMirror/download.php?id=1307180https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/miui-launcher/miui-launcher-alpha-4-19-0-2052-06192003-release/miui-system-launcher-alpha-4-19-0-2052-06192003-android-apk-download/download/https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/always-on-mode/always-on-mode-release-2-0-481-06162100-release/miui-always-on-display-release-2-0-481-06162100-android-apk-download/download/https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/superwallpapermars/superwallpapermars-alpha-2-3-79-06151455-release/superwallpapermars-alpha-2-3-79-06151455-android-apk-download/download/https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/superwallpaperearth/superwallpaperearth-alpha-2-3-79-06151455-release/superwallpaperearth-alpha-2-3-79-06151455-android-apk-download/download/ https://www.apkmirror.com/wp-content/themes/APKMirror/download.php?id=1309666 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorz_szelago Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 Ale z bateria szalu nie ma. Przez 5.5 godziny w nocy spadlo 8%. Dosyc sporo.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karls Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 Ja bym powiedział, że jest nieźle. 3h na ekranie, prawie doba czuwania i jestem dopiero w połowie baterii. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorz_szelago Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 Ja bym powiedział, że jest nieźle. 3h na ekranie, prawie doba czuwania i jestem dopiero w połowie baterii. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka To jest super wynik w porownaniu z moim. I nie wiem co jest grane.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karls Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 Dziwne, on Ci się w ogóle usypia, że to tak leci? Przełącz z "ranking" na "szczegóły" i zobacz czy aktywność pokrywa się z włączeniem ekranu.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorz_szelago Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 Dziwne, on Ci się w ogóle usypia, że to tak leci? Przełącz z "ranking" na "szczegóły" i zobacz czy aktywność pokrywa się z włączeniem ekranu.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu TapatalkaNa to wyglada ze tak. Niskie linie to czas kiedy spalem a telefon lezal. Wszystko wylaczone mialem nawetWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
akir19 Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 Kwa.... Rzeczywiście nie działa, ale jak wyszukasz na pasku to mozna wejść w starsze..... Lol Coś macie nie tak smsy ładują się normalnie od 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts