eNse Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 Czy ktoś zauważył że nie da już się uruchomić poprzez przytrzymanie przycisku SI na ZGASZONYM ekranie latarki? Trzeba najpierw podświetlić ekran, na Miui 10 można było na zgaszonym :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietr Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 @eNse mam dzisiejsze wydanie i bez problemu zapala się latarka przy wyłączonym ekranie trzymając przycisk Si. A nawet jeszcze lepiej bo wcześniej jak włączałem latarkę to ekran się podświetlał. Teraz już tego nie robi Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 U mnie też nie działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Segor Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 Ja mam latarkę na dwukrotne szybkie naciśnięcie power. Mniejsza szansa odpalenia w kieszeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cocoz Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 50 minut temu, Segor napisał: Ja mam latarkę na dwukrotne szybkie naciśnięcie power. Mniejsza szansa odpalenia w kieszeni. Potwierdzam, też tak korzystam z latarki Link to comment Share on other sites More sharing options...
polll Posted November 8, 2019 Share Posted November 8, 2019 U mnie po aktualizacji pojawia się błąd: brak połączenia z internetem , pomimo że mam włączone wifi i dane mobilne a ustawienia są defeultowe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Dnia 7.11.2019 o 22:16, cocoz napisał: Może to głupie pytanie, ale jak w takim razie z tego korzystać skoro nie ma tego jako aplikacji? Chyba nie do końca ogarniam o co chodzi z tym AA Po prostu popinasz kabel do samochodu i działa ;p w samochodzie odpala się AA a w telefonie odpala się milion powiadomień i możesz przez nie wejść w AA. Ej serio niektóre strony nie chcą odpalić mi się w trybie mobilnym na żadnej przeglądarce. Pierwsze z brzegu to poczta o2 i gearbest. Sprawdzałem na mi5 z miui eu ostatnim jaki wyszło z miui11 i tam normalnie się w trybie mobilnym odpalają na tych samych przeglądarkach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNse Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Kolejny problem znów z powiadomieniami.. Jak i na ekranie blokady, tak i pływające powiadomienia się nie pokazują. Przeinstalowałem aplikacje i do ponownego uruchomienia telefonu było wszystko dobrze - teraz znów mimo ustawienia wszystkiego jak trzeba powiadomienia się nie pokazują. Ktoś ma jeszcze takie jaja z systemem powiadomień? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj244 Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 (edited) Nie wiem czy ktoś miał taki problem, ale w nocy miałem ok. 90 procent baterii, jak zwykle odpaliłem sobie filmik na YT, lepiej mi się usypia. Zawsze po zakończonym filmie telefon się po chwili blokuje dopóki rano nie zadzwoni budzik dzisiaj natomiast obudziłem się o 7, ekran nie reaguje, ale dioda powiadomień miga. Podłączam pod ładowarkę a tam zero procent. Od kiedy miałem Note 3 Pro nie miałem takiego problemu, autoodtwarzanie wyłączone. Chyba że coś z AOD się wysypało, ale powinien się wyłączyć o północy. Edited November 9, 2019 by dj244 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Też mi pierwszy raz od kiedy mam mi9 zaczęło no na Spotify wyskakiwać, że nie ma dostępu do sieci kiedy sieć komórkową działa. A tfu po co ja to aktualizowanej a tfu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Worrior Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 U mnie zaczął się problem po kilku dniach od aktualizacji z automatycznym rozjaśnianiem ekranu, spada prawie na minimum i nie rośnieWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebek123hg Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Też ktoś ma problem, że gdy przełacze na ten ekran ze skrótami i zaawansowanymi narzędziami, ( max w lewo ), to go tnie? Tzn przy przełaczaniu kart, czasami ścina nawet na sekunde. Podczas przełaczania zwykłych kart, problemu nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfabet Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Czy też u was niektóre aplikacje po update do 11 nie chcą się ze sklepu aktualizować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
witek_77 Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 (edited) też tak miałem. Kilka godzin to olałem, póxniej dałem anuluj i reboot. Po rebocie dałem aktualizuj wszystko i poszło. Od tego czasu wszystko działa ok. Zauwazyłem tylko, że przewijanie stron w chrome chodzi kiepsko. Tnie jak na średniaku a nie flagowcu. Na miui 10 było ok Edited November 9, 2019 by witek_77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karls Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 No to już chyba jasne, czemu wycofali. Bubel poszedł a Xiaomi na flagowcach stara się choć minimum przyzwoitości zachować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamCiTo Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 42 minuty temu, Karls napisał: No to już chyba jasne, czemu wycofali. Bubel poszedł a Xiaomi na flagowcach stara się choć minimum przyzwoitości zachować. Minimum - słowo - klucz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrBright Posted November 10, 2019 Share Posted November 10, 2019 Czy ktoś zauważył że nie da już się uruchomić poprzez przytrzymanie przycisku SI na ZGASZONYM ekranie latarki? Trzeba najpierw podświetlić ekran, na Miui 10 można było na zgaszonym :/ Miuipolska stabilne i działa normalnie Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karls Posted November 10, 2019 Share Posted November 10, 2019 To czemu tutaj jest cała tyrada narzekań na bugi? A to się system wysypie, a to AOD krzaki robi, a to baterię drenuje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cocoz Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 Dnia 9.11.2019 o 08:17, stereo0 napisał: Po prostu popinasz kabel do samochodu i działa ;p w samochodzie odpala się AA a w telefonie odpala się milion powiadomień i możesz przez nie wejść w AA. A jak nie mam samochodu z ekranem to do czegokolwiek mi się to przyda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Segor Posted November 11, 2019 Share Posted November 11, 2019 Raczej średnio. AA teoretycznie powinno ułatwiać używanie podstawowych funkcji telefonu w trakcie jazdy, ale prawda jest taka, że przez mniej znany interfejs zrobienie czegoś jest bardziej czasochłonne...Jak masz ekran w aucie to służy głównie do tego, aby mapę sobie wyświetlić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzegorz1982 Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Przesz szukanie nowej wersji ROMU przez telefon nic nie pokazuje o nowej wersji, na stronie MIUI.com jest do ściągnięcia nowa wersja MIUI 11.0.5, czy to jest ta wersja niedopracowana co można poczytać w komentarzach i dlatego telefon nie wyświetla tej aktualizacji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfabet Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamerio Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Po aktualizacji do Miui11 mam problemy z automatycznym łączeniem opaski MiBand4, po zminimalizowaniu nawigacji Google Maps aplikacja znika z listy otwartych - ma ktoś podobne problemy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Worrior Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Po aktualizacji do Miui11 mam problemy z automatycznym łączeniem opaski MiBand4, po zminimalizowaniu nawigacji Google Maps aplikacja znika z listy otwartych - ma ktoś podobne problemy?Ja mam tak z Google map i YouTube VancedWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
2dor Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Cześć.. pomocy... : ) kilka dni po aktualizacji softu NAGLE przestały znikać powiadomienia systemowe. Jakiś pomysł ? Nic nie przestawiałem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Segor Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Co to znaczy, że przestały znikać? Na twoim screenie nie widać powiadomienia żadnego. Natomiast w tym update właśnie w końcu naprawili powiadomienia i nie znikają same z belki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KifKick Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Panowie, po aktualizacji wersji global na miui 11 ikony są o wiele większe rozmiarem, da się coś z tym zrobić bo wygląda to słabo Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek882 Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Panowie, po aktualizacji wersji global na miui 11 ikony są o wiele większe rozmiarem, da się coś z tym zrobić bo wygląda to słabo Ikony z innego motywu Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
stereo0 Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Czy teraz apki nie potrafią ciągnąć lokalizacji po danych komórkowych lub wifi? Mi fit na z tym u mnie problem dopóki nie wlacze GPS.. chodzi mi tu o pogodę i zawsze dawał radę bez włączonego GPS, a teraz lipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 27 minut temu, stereo0 napisał: Czy teraz apki nie potrafią ciągnąć lokalizacji po danych komórkowych lub wifi? Mi fit na z tym u mnie problem dopóki nie wlacze GPS.. chodzi mi tu o pogodę i zawsze dawał radę bez włączonego GPS, a teraz lipa. Nie potrafią. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
polomaski Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Ikony z innego motywu Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu TapatalkaMożesz napisać jak to zrobić? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek882 Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Możesz napisać jak to zrobić? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu TapatalkaZmieniasz region żeby mieć dostępne motywy. Wybierasz ulubiony motyw z ikonami które Ci się podobają i zaznaczasz tylko ikony. Jeśli zaznqczysz wszystko ustawi się cały motyw wraz z tapeta itd. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
polomaski Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Zmieniasz region żeby mieć dostępne motywy. Wybierasz ulubiony motyw z ikonami które Ci się podobają i zaznaczasz tylko ikony. Jeśli zaznqczysz wszystko ustawi się cały motyw wraz z tapeta itd. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu TapatalkaDzięki - proste Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNse Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Czy tylko ja mam problem z mapami Google? W momencie używania nawigacji i zminimalizowaniu jej, nie da się jej ponownie uruchomić. Jest tylko czarny ekran Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek789 Posted November 13, 2019 Share Posted November 13, 2019 Witam, mam problem z aktualizacjami na najnowszym MIUI v11 11.0.5. System ciągle próbuje pobierać aktualizacje do Facebooka i za każdym razem pojawia się błąd. Wie ktoś jak rozwiązać ten problem? Resetowałem dane sklepu play, odinstalowywałem facebooka, uruchamiałem ponownie telefon i nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts