stivimorales Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 parę razy podchodziłem do tematu wifi calling i ciągle ściana:(. W opisach Mi Mix 2s jakis czas temu znalazłem informację że w sieci Orange jest wsparcie dla tego telefonu, ale niestety nie dźwignąłem tematu:) . Do niedawna była jeszcze apka z Orange, ale chyba 8 marca pojawiła się informacja na ich stronie, że nie będzie ona już dostępna i tylko telefony z usługą preinstalowaną w systemie będa wspierane, no i z tego co publikują to głównie samsungi i sony. Kilka razy dzwoniłem do BOK, jakieś próby uruchomienia usługi VoLTE i finalnie nic do przodu. Ma ktoś jakieś doświadczebia w temacie Mi Mix 2 s w Orange i wifi calling? pozdrawiam i z góry dziękuję za każde info Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted March 28, 2019 Share Posted March 28, 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts