tomkill Posted March 21, 2019 Share Posted March 21, 2019 czesc ,chce sie spytac jak wylaczyc kroki w opasce czy wogole jest taka mozliwosc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKORPION Posted March 22, 2019 Share Posted March 22, 2019 Nie. Przecież do tego została sworzona Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkill Posted March 22, 2019 Author Share Posted March 22, 2019 17 minut temu, SKORPION napisał: Nie. Przecież do tego została sworzona a wiesz czemu zle mi liczy kroki?jak zrobie 50 m to liczy mi jakbym zrobil 1 k Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKORPION Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 Bardzo dziwne. Mi liczy bardzo dobrze. Jeszcze żadnych problemów nie miałem. Oddaj/wymień na gwarancji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkill Posted March 27, 2019 Author Share Posted March 27, 2019 22 godziny temu, SKORPION napisał: Bardzo dziwne. Mi liczy bardzo dobrze. Jeszcze żadnych problemów nie miałem. Oddaj/wymień na gwarancji? a mozna wiedziec jak liczy kroki system w zegarku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miodeczek Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 11 minut temu, tomkill napisał: a mozna wiedziec jak liczy kroki system w zegarku? Chodzi ci o to w jaki sposób opaska liczy kroki? Ma jakieś czujniki ruchu, żyroskop czy coś takiego i na podstawie ruchów ręką sobie wylicza. Jak np. wykrecałem studnię narobiłem mnóstwo kroków w kółko ale ręce miałem cały czas oparte o dźwignię i nic nie naliczyło a jak pomacham ręką to nalicza. Nie raz nawet jak w nocy się kręcę to kilka kroków mi rano pokazuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fing Posted March 29, 2019 Share Posted March 29, 2019 Zawsze możesz zmienić tarczę zegara na taką w której nie widać naliczonych kroków i po problemie.:) A najlepiej nie przywiązuj dużej wagi na naliczanie tych tych kroków i traktuj ten bajer bardzo orientacyjnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts