Kacper Skrzypek Posted April 26, 2019 Share Posted April 26, 2019 Prawdopodobnie wam przez aktualizator nie pójdzie, ale możecie sprawdzić. Samo sprawdzenie wam telefonu nie uwali, zwróci najwyżej komunikat że nie można zainstalować i tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
port14 Posted April 26, 2019 Share Posted April 26, 2019 Proszę o podpowiedz w którym miejscu menu znajdę aplikację latarka , szukam i nie mogę znaleźć a że jest to mój pierwszy tel. Xiaomi to błądzę . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted April 26, 2019 Share Posted April 26, 2019 Na rozwijanym od góry pasku systemowym. To Twój pierwszy smartfon w życiu? W większości smartfonów właśnie m.in. Tam można znaleźć latarkę 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
port14 Posted April 26, 2019 Share Posted April 26, 2019 Drugi , na pierwszym miałem ikonkę na ekranie .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted April 28, 2019 Share Posted April 28, 2019 Mając wersje na swoim rm7 " MIUI-V10.2.7.0.PFGEUXM. Chciałbym pobrać z en.miui najnowszą wersję V10.2.8.0.PFGMIXM. Czy muszę odblokowywać bootloadera czy normalnie instalować przez aktualizator? Nie uwalę telefonu? Dodam, że telefon z oficjalnej dystrybucji.Jak już chcesz kombinować to wygraj od razu najnowsza wersję MIUI V10.3.5.0.PFGMIXMhttps://bigota.d.miui.com/V10.3.5.0.PFGMIXM/miui_LAVENDERGlobal_V10.3.5.0.PFGMIXM_a5cabeca22_9.0.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
port14 Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 Właśnie tel. pobrał nową wersję oprogramowania V 10.3.2.0 PFGEUXM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otho Sackville Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 1 godzinę temu, port14 napisał: Właśnie tel. pobrał nową wersję oprogramowania V 10.3.2.0 PFGEUXM Dysponujesz lista zmian? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 SystemOptimization: Updated Android Security Patch to March 2019. Increased system security.PhoneFix: Status bar shortcut and floating notification for calls appeared at the same timeFix: Ending calls took longer time than expectedLockscreen, status bar, Notification shadeNew: You can restrict opening Notification shade on the Lock screen nowFix: Low battery warning didn't appear in landscape modeFix: Call time bubble overlapped with notification iconsHome screenFix: Notification badges were displayed incorrectly on the WhatsApp iconClockFix: Timer button started flashing after being tappedFix: Clock force closed on some specific datesCameraNew: New modes for AI cameraFix: When the user canceled making a photo using a shortcut in Messaging and then tapped the Camera shortcut again, Camera crashedFix: Camera force closed when the app was closed and opened again in the Video modeRecentsOptimization: App names were truncated when texts size was set to largeGame speed boosterNew: Floating windows for incoming calls during gamesMi CloudOptimization: We redesigned Mi Cloud's start page. It looks much better now! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mx-art Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 W wersji 10.3.2.0 znikła opcja w trybie programisty ciemny tryb nocny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbas Posted April 30, 2019 Share Posted April 30, 2019 u mnie aktualizacja miała 683MB.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 Wielkość aktualizacji jest uzależniona od tego jaką wersję MIUI masz w telefonie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldsnake Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 witam najprostszy sposób na okrągłe ikonki mam redmi note 7 (10.3.2.0) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted May 4, 2019 Share Posted May 4, 2019 Zmień na chwilę region na Indie lub Szwajcarię. Wybierz sobie dowolny motyw który ma okrągłe ikony. Zmień region ponownie na Polskę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trolekson Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Hej, od czego najlepiej zacząć po zakupie RN7? Chodzi mi o modyfikacje itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Najlepiej dokleić mu skrzydła i nauczyć go fruwać. Ja bym od takiej modyfikacji zaczął po zakupie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trolekson Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 11 godzin temu, pkonrad napisał: Najlepiej dokleić mu skrzydła i nauczyć go fruwać. Ja bym od takiej modyfikacji zaczął po zakupie. To już zrobiłem przed zakupem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomason Posted May 7, 2019 Share Posted May 7, 2019 Witam mam pytanie o aktualizację miui 10.3.5 czy macie już ją bo wiem że można ją pobrać ale jak ją zainstalować a automatycznie nie mam jedno pobrania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vergiliusz Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 19 godzin temu, Tomason napisał: "Witam mam pytanie o aktualizację miui 10.3.5...." To zależy jaką wersję MIUI masz obecnie, EEA czy GLOBAL. Jeżeli masz EEA to telefon nie zaktualizuje się do podanej przez Ciebie lecz do V 10.3.2.0 PFGEUXM. ROM V10.3.5.0.PFGMIXM jest dla wersji GLOBAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldsnake Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 47 minut temu, Vergiliusz napisał: To zależy jaką wersję MIUI masz obecnie, EEA czy GLOBAL. Jeżeli masz EEA to telefon nie zaktualizuje się do podanej przez Ciebie lecz do V 10.3.2.0 PFGEUXM. ROM V10.3.5.0.PFGMIXM jest dla wersji GLOBAL sprawdzam wersje MIUI i faktycznie mam 10.3.2.0 i nie widzę nigdzie oznaczenia EEA tylko Global. w nawiasie jest PFGEUXM... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vergiliusz Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldsnake Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 ...sam nie wiem Mogę pobrac 10.3.5.0.? Redmi Note 7 & Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted May 8, 2019 Share Posted May 8, 2019 Nie 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomason Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Mam wersję Miui Global 10.3 I czemu nie mogę pobrać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Przeczytaj kilka poprzednich postów to się dowiesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomason Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 Nie czaję tu nic koleś wrzuca zrzut gdzie ma global i się pyta czy może zaktualizować do 10.3.5 twierdzicie że nie a wcześniej inny pisze że jak masz wersję global to możesz aktualizować nic nie wiem czeski film Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted May 9, 2019 Share Posted May 9, 2019 To zależy jaką wersję MIUI masz obecnie, EEA czy GLOBAL. Jeżeli masz EEA to telefon nie zaktualizuje się do podanej przez Ciebie lecz do V 10.3.2.0 PFGEUXM. ROM V10.3.5.0.PFGMIXM jest dla wersji GLOBAL@Tomason A tego nie widziałeś? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rostii Posted May 12, 2019 Share Posted May 12, 2019 (edited) To może ja coś podpowiem żeby już pytań nie było 1.Są dwie wersje u nas EEA i Global 2.Wersja EEA to taka wersja Global dla Europy 3. Wersja EEA ma oznaczenia PFGEUXM a Global PFGMIXM jak widać różnią się czterema ostatnimi literami i trzeba dokładnie patrzeć na oznaczenia jakie mamy, wersje nie są zamienne miedzy sobą 4. Wersja EEA ma ograniczenia wymuszone przez EU względem wersji Global jakie nie wiem Edited May 12, 2019 by Rostii 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kondziu1411 Posted May 16, 2019 Share Posted May 16, 2019 Czyli nie ma możliwości żebym zainstalował 3.5 mając EEA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted May 16, 2019 Share Posted May 16, 2019 Nie. 5 postów wyżej o to samo pytali... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kriss.kg Posted May 17, 2019 Share Posted May 17, 2019 Czy Wam też podmianie MIUI na 10.3.2.0 zmienił się sposób wyświetlania sieci? Wcześniej w prawym górnym rogu było LTE+ a teraz wyświetla się 4G+ z dwoma strzałkami pod +.Też tak macie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted May 17, 2019 Share Posted May 17, 2019 @kriss.kg Powiadomienia i pasek stanu - zmień sobie na LTE jak ci nie pasuje 4g. Jest tu od tego opcja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted May 17, 2019 Share Posted May 17, 2019 [mention=59062]kriss.kg[/mention] Powiadomienia i pasek stanu - zmień sobie na LTE jak ci nie pasuje 4g. Jest tu od tego opcja.Możesz wrzucić zrzut ekranu gdzie to się zmienia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted May 17, 2019 Share Posted May 17, 2019 Możliwe że mój błąd. To jest chyba dodatek do MIUI polska. W globalu może tego nie być. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted May 17, 2019 Share Posted May 17, 2019 Tak myślałem, dlatego poprosiłem o screen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maludroid Posted May 17, 2019 Share Posted May 17, 2019 On 5/12/2019 at 3:41 PM, Rostii said: To może ja coś podpowiem żeby już pytań nie było 1.Są dwie wersje u nas EEA i Global 2.Wersja EEA to taka wersja Global dla Europy 3. Wersja EEA ma oznaczenia PFGEUXM a Global PFGMIXM jak widać różnią się czterema ostatnimi literami i trzeba dokładnie patrzeć na oznaczenia jakie mamy, wersje nie są zamienne miedzy sobą 4. Wersja EEA ma ograniczenia wymuszone przez EU względem wersji Global jakie nie wiem To ja mam w domu dwa RN7 z polskiej dystrybucji i jeden ma EEA (x-kom), a drugi GLOBAL (sklep euro-rtv-agd). Chciałbym mieć jednolitość. Czy zipem z aktualizacją można przejść z EEA na GLOBAL? Jeśli nie, to jak najprościej? (trzeba odblokowywać bootloader?). Pytanko dodatkowe: która wersja jest prawidłowa dla oficjalnej polskiej dystrybucji? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts