doktor Posted March 15, 2019 Share Posted March 15, 2019 jak wiadomo domyslnie nie ma takiego trybu Do calej zabawy potrzebujemy Magiska ( ja mam 18.1) i TWRP flashujemy w TWRP plik z zalacznika i mozemy sie cieszyc mozliwoscia nagrywania w 4K i 60 FPSach Sprawdzone na Globalu 10.2: 4k-60fps.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ari93 Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 Tu warto dodać do tytułu że chodzi o ROM Global, w xiaomi.eu od tygodnia jest już odblokowane 60fps i zapewne z tej aktualizacji pochodzi ten mod dla globala swoją drogą global chyba lada chwila dostanie tą opcję w aktualizacji także nie ma co się wielce z tym spinać jak ktoś nie potrzebuje Z ciekawostek praktycznych; 4K 60fps nagrywa z bitrate 38.5 Mb/s + 192 kb/s dla audio także niespełna 5MB/s. Mowa oczywiście o H.265, na H.264 nagranie żeby było porównywalnej jakości musiało by mieć coś ponad 80 jak nie 100Mb/s a ile ma nie wiem, nawet nie chce mi się sprawdzać, H.264 to przeszłość Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts