lyru332 21 Posted March 20, 2019 Report Share Posted March 20, 2019 (edited) Fajny bajer te przezroczyste tapety, szkoda tylko że wszędzie to nakłada, nawet w aplikacji aparatu haha, po poprawkach będzie malina Edited March 20, 2019 by lyru332 1 Link to post Share on other sites
GramNaJoysticku 7 Posted March 21, 2019 Report Share Posted March 21, 2019 Czy istnieje cień szansy, żeby przy włączonym ciemnym motywie (Opcje programistyczne) pływające powiadomienia miały np. biały kolor czcionki? Aktualnie rysują się czarne napisy na czarnym tle i oprócz ikonki aplikacji nic nie idzie z tego odczytać.Czy problem występuje tylko u mnie?Mi 6 MIUI 9.3.14, ale problem występuje chyba od początku. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 1 Link to post Share on other sites
goszka 12 Posted March 21, 2019 Report Share Posted March 21, 2019 Czy istnieje cień szansy, żeby przy włączonym ciemnym motywie (Opcje programistyczne) pływające powiadomienia miały np. biały kolor czcionki? Aktualnie rysują się czarne napisy na czarnym tle i oprócz ikonki aplikacji nic nie idzie z tego odczytać.Czy problem. Występuje tylko u mnie?Mi 6 MIUI 9.3.14, ale problem występuje chyba od początku.Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu TapatalkaNie tylko u Ciebie. U mnie wygląda tak samo na Mi5. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
paveu 105 Posted March 21, 2019 Report Share Posted March 21, 2019 Pragnę zauważyć, że tryb ciemny nie jest jeszcze ukończony, więc takie czy inne błędy mogą się pojawić. Trzeba czekać na oficjalne wydanie. 3 Link to post Share on other sites
Recommended Posts