rufik Posted March 11, 2019 Share Posted March 11, 2019 Czy ktoś posiada może Galaxy S8 z One UI Android Pie? Bo mi po upgrade właśnie mi band przestał pokazywać nazwę dzwoniacego. Może ktoś już z tym walczył? Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini9008 Posted March 24, 2019 Share Posted March 24, 2019 Mam ten sam problem na honor10 i do tego po instalacji androida 9 miałem opóźnienia w pokazywanie informacji o dzwoniacej osobie a od paru dni po aktualizacji zniknęła całkiem ta informacja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robert75 Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Mam to samo. Po aktualizacji opaska przestała pokazywać nazwę dzwoniącego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini9008 Posted March 25, 2019 Share Posted March 25, 2019 Problem aktualizacji w sklepie Google jest pełno opinii od ludzi, że nie ma informacji o dzwoniacej osobie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts