wasiek Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 Dzień dobry, nabyłem zegarek Amazfit Pace. Wszystko udało mi się sparować z moim Iphonem. Problem zaczyna się z powiadomieniami. Działają tylko powiadomienia SMS. O messengerze czy WhatsApp zegarek nie mówi nic. Posprawdzałem w aplikacji na telefonie czarną listę - nawet tam nie pokazuje żadnych z wymienionych. Dostępne są tylko aplikacje systemowe - jak sms czy mail. Gdzie leży problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipazy97 Posted March 26, 2019 Share Posted March 26, 2019 Cześć. W aplikacji Amazfit Watch musisz przejść w zakładkę Me>Settings>Notification settings>App notification settings. Tam włącz aplikacje, z których chcesz otrzymywać powiadomienia. Kierowałem się aplikacją androidową bo iPhone'a już się pozbyłem, ale wygląda to mniej więcej tak samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrincessLeia Posted April 5, 2019 Share Posted April 5, 2019 Ja z kolei mam taki problem z zegarkiem ze przestał wyświetlać powiadomienia z aplikacji. Mam go trzeci dzień i dzisiaj instalowałam od nowa MiFit na iPhone i działało ale teraz na wieczor znowu mi nie pokazuje powiadomień .O co może chodzic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts