HypeeTower Posted February 27, 2019 Share Posted February 27, 2019 siemka, zainstalowałem TWRP chiron na moim MI MIX 2 z 8GB RAM wrzuciłem na to miuipolska, zainstalowało się, po uruchomieniu wisi na "MIX" i mieli mieli mieli od godziny prawie i się nie uruchamia, co mogę zrobić? ewentualnie jak wrócić do stock romu i jak zrootować stock rom? Czekam na odp. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 27, 2019 Share Posted February 27, 2019 Zapomniałeś o format data, bez tego nie ruszy wysłane z Mi8SE via Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HypeeTower Posted February 27, 2019 Author Share Posted February 27, 2019 (edited) nie , nie zapomniałem , robiłem, wrzucałem nowszy TWRP i dalej to samo. wipe samej daty, daty z dalv_cache i cache to samo jest. @edit: zainstalowałem inny rom, to wywala błąd przy odpalaniu a ten rom mieli. Edited February 27, 2019 by HypeeTower Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 Szukaj innych wersji TWRP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 Problem już rozwiązaliśmy, poszło - problemem był ten format data.wysłane z Mi8SE via Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts