Jump to content

Pytanie o zakup mi 8 w PL i GPS

zlotnik

Recommended Posts

Witam chce kupić mi 8 w sklepie http://xiaomi-poland.pl teraz pytanie czy warto kupować w tym sklepie? Jaka firma realizuje gwarancję ? Czy ktoś już kupował i może coś powiedzieć o tym sklepie ?

I ostatnie pytanie wszędzie czytam o ogromnych problemach tego telefonu z GPS czy faktycznie one występują? bardzo dużo jeżdżę samochodem i GPS musi działać bez błędnie 

pozdrawiam 

To jest model z dual-GPS, który działa świetnie, gdzie żeś czytał brednie o niedziałającym GPS? Ten sklep to nie jest oficjalna dystrybucja, co za tym idzie, nie ma oficjalnej gwarancji w Polsce (chyba, że sam podpisał jakieś umowy z serwisami). Zwracaj uwagę czy kupujesz Mi8 Global, czy Mi8 z softem Global, to jest różnica.

• Like 1

• Nezumi unlocked this topic

Po raz kolejny napisze. Problemów brak.
IGO Primo działa bezbłędnie.
Z mapami google był problem, ale to wina map. Poprawili w aktualizacji.
Ja kupiłem na allegro od gościa Mobil-King2, dystrybucja europejska, towar wysyłany z Polski. Gwarancje uznaje sam. Sprawdzony sprzedawca.
Chociaż jak ktoś chce mieć gwarancję producenta na Polskę, to musi kupić trochę drożej
MobilKing2 realizuje gwarancję w Czechach, bo na ten kraj są telefony - niczym nie różnią się od wersji na Polskę. Wersja Global dystrybucja europejska.
Ja za wersje 6/128 zapłaciłem 1640zl z przesyłką jakoś miesiąc temu.