SKORPION Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 Witam Proponuję tu zamieszczać błędy i nowości w nowych wersjach. Ja np zaktualizowałem do najnowszej 8.2.11 i na motywie startowym 1 mam teraz trzy razy sen i alarmy. Wcześniej było ok. Czyli kroki, sen, alarmy. Też u was się pomięszało? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JayZ93 Posted February 22, 2019 Share Posted February 22, 2019 po aktualizacji do v.8.3.8 jest już okTapatalk - Xiaomi Mi6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKORPION Posted February 22, 2019 Author Share Posted February 22, 2019 Faktycznie. W tej wersji poprawili. Musieli ją wydać nie dawno bo nie miałem info o aktualizacji, a im również zaistniały błąd we wcześniejszej wersji zgłosiłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glover Posted February 24, 2019 Share Posted February 24, 2019 Dlaczego N&F nie pokazuje danych snu?Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
cort06 Posted April 11, 2019 Share Posted April 11, 2019 Jak wasze odczucia co do baterii z tą apką? Czytałem opinie, że dramat w porównaniu z mi fit? Chodzi mi o baterie w telefonie. Podobne notify mega często i długo trzyma procesor w użyciu? Narazie używam zmodyfikowane mi fit ale mnogość funkcji notify jest ciekawa Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted April 11, 2019 Share Posted April 11, 2019 Kwestią jest tego, że n&f ma multum opcji. Pozwala na "większe" zużycie baterii a przez mnogość opcji jakoś tak samo się to robi. Na początku miałem powiadomienie od wielu rzeczy, bateria trzymała 10-13 dni. Trochę się opanowałem, mam obecnie telefon, meseńdżer, smsy. Żadnych budzików pomiarów zbędnych itd. Tylko potrzebne (mi) powiadomienia. Teraz wytrzymuje 25-35 dni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cort06 Posted April 11, 2019 Share Posted April 11, 2019 Nie chodzi mi o baterie w opasce. Tutaj spokojnie tydzień jest dla zadowalający. Pytam o baterie w telefonie Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted April 11, 2019 Share Posted April 11, 2019 (edited) Dziś: 16h telefon włączony. Opaska stałe połączona (BT 24h). Około 30 powiadomień. Aplikacji nie ma nawet w statystyce. Aplikacja ma autostart, wszystkie uprawnienia, wyłączone oszczędzanie i zakłódkowana Edited April 11, 2019 by frrancuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
max35 Posted April 20, 2019 Share Posted April 20, 2019 Notify & Fitness Pro N&F_8.5.6_Pro.apk - ta wersja jest najnowsza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted April 20, 2019 Share Posted April 20, 2019 Chyba tak. Taka mam, jestem w betach i nie mam nic nowszego 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
max35 Posted April 20, 2019 Share Posted April 20, 2019 Mi Fit Jest potrzebny do pierwszego uruchamiania i parowania z opaską Xiaomi Mi Band 3 ? czy wystarczy N&F_8.5.6_Pro.apk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pietr Posted April 20, 2019 Share Posted April 20, 2019 Czy tylko ja mam problem z baterią w opasce z ta aplikacją? Jak używam MiFit to bateria mi trzyma ok. 20 dni. Powiadomień mi trochę dziennie przez opaskę przechodzi (aplikację bankowe, komunikatory), czasem jak wejdę na bieżnię to odpalę trening w opasce i od czasu do czasu sprawdzę godzinę/kroki. Podobną konfigurację wziąłem w tej aplikacji i lipa. Opaska z nią wytrzymała mi rekordowo niskie 7 dni pracy... I nie wiem o co chodzi. Ja co zwaliłem przy konfigurowaniu czy co. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalko Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Dzisiaj w Co nowego Notify jest krótkie video z wersją 8.10.7. Czy ktoś coś wie w temacie? Ponieważ wszedl j. polski to coś powinno się wydarzyć.. Edit- właśnie weszła 8.11.1 przez aplikację Mate 10 Pro / N&F pro/ MI band 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mszczepa Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Ten wątek nie jest co prawda zbyt obszerny, ale czy nie powinien być umieszczony poziom wyżej? Aplikacja obsługuje wszystkie mi bandy. Moze wtedy będzie się w nim więcej działo.Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalko Posted August 9, 2019 Share Posted August 9, 2019 Do administratoraZgadzam się ponieważ wyszedł następny update a dużo osób już korzysta. Mate 10 Pro / N&F pro/ MI band 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateusz.Ch Posted September 29, 2019 Share Posted September 29, 2019 (edited) Trochę offtop, ale mam problem z powiadomieniami w tej aplikacji. Aplikacja ma wszelkie uprawnienia przyznane, oszczędzanie baterii bez ograniczeń, autostart i jest zakłódkowana, ikonka na belce widnieje cały czas. Powiadomienia działają, ale do pewnego momentu, w losowych sytuacjach, najczęściej po wyłączeniu i ponownym włączeniu aplikacji, ta daje komunikat, że nie ma dostępu do powiadomień. Żądanym przez aplikację działaniem jest reset telefonu czy ponowne przyznanie uprawnień i to pomaga. Problem w tym, że ten zabieg muszę powtarzać niemal codziennie, kiedy nie zamykam aplikacji i niemal za każdym razem, kiedy zamknę aplikację z działania w tle i później ją uruchomię. Zauważyłem, że powiadomienia "naprawia" mi także 2-3 krotne włączenie i wyłączenie aplikacji, co jest bardzo dziwne. Dodam, że mimo włączonego autostartu, aplikacja nie startuje jak MiFit bezzwłocznie po włączeniu telefonu, muszę ją ręcznie włączyć, inne aplikacje, co mają autostart, uruchamiają się. Resety aplikacji, ponowne instalacje i instalacje innych wersji nie pomagały. Chciałbym używać tej apki bez MiFit, ale to niewykonalne przez niedziałające w 100% powiadomienia, które crashują w różnych momentach, a orientuję się dopiero wtedy, kiedy usłyszę dźwięk powiadomienia w telefonie, patrzę na opaskę, a ta milczy... Ktoś coś? PS. Z tydzień temu zgłosiłem problem developerowi, ale ten bierze przykład z aplikacji i milczy. Edited September 29, 2019 by Mateusz.Ch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts