tomolt Posted February 10, 2019 Share Posted February 10, 2019 Witam. Co sądzicie o zakupie Redmi Note 7 od Goldway na Aliexpress w cenie wg. mnie bardzo dobrej ok 800 pln.Telefon ma tylko język chiński i angielski wg. sprzedającego i nie wiem czy będzie możliwość rozszerzenia na inne języki i spolszczenia nakładki.Bo sam tel. mi się podoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamCiTo Posted February 10, 2019 Share Posted February 10, 2019 (edited) Nie będzie. Tylko I wyłącznie zmiana systemu... A i tak wszystkiego nie będzie... Jeżeli chcesz oczekiwać wszystkich ekstrasów, to albo czekasz na pełnego globala, albo na Nota 7 pro... Ale już nie za te pieniądze... Edyta: jeżeli nie masz wiedzy (a po pytaniach widać, że nie masz o tym pojęcia) to to nie będzie dobry pomysł... Będziesz wieszał na nim psy... Edited February 10, 2019 by JamCiTo Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalm83 Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 Też przymierzam sie do RN7 . Widzę ze jest już rom xioamiu EU. Zgodę na odblokowanie bootloadera mam. Czy na ten telefon z romem china wgram bez problemu polski rom ? Nie ma żadnych dodatkowych blokad. Redmi Note 7 Pro niby ma być ale kiedy to nie do końca wiadomo. I podejrzewam że cena też będzie odpowiednia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 Po odblokowaniu bootloadera nie powinno być problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamCiTo Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 Na miuipolska masz tutka jak i co robić... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts