isabella Posted February 10, 2019 Share Posted February 10, 2019 Pytanie ogólne do użytkowników...zastanawiam się nad kupnem tego modelu i bardzo istotne dla mnie jest, czy mam kolorową diodę powiadomień o przychodzących wiadomościach z aplikacji? np. messenger niebieska, viber różowa itp ? z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
figurel Posted February 10, 2019 Share Posted February 10, 2019 (edited) W tym modelu dioda powiadomień to porażka. Jeden kolor, biały i na dodatek bardzo, bardzo słabo świeci. Praktycznie dioda widoczna - i to słabiutko - tylko w ciemnościach. W dzień nie do dostrzeżenia. Prawdopodobnie to wina sprzętu, słabiutko dioda świeci na każdej wersji miui polska a aktualizuję praktycznie co tydzień.. Nie pamiętam jak było na globalu, od razu po kupnie przeszedłem na miui.eu Edited February 10, 2019 by figurel Link to comment Share on other sites More sharing options...
isabella Posted February 10, 2019 Author Share Posted February 10, 2019 dziękuję, czyli jednak szukam dalej Link to comment Share on other sites More sharing options...
dudek Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 Nie wiem, czy jakikolwiek model xiaomi na dzień dzisiejszy ma kolorową diodę powiadomień? Chyba skończyły się na Redmi 4 Pro i Redmi Note 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedros_ole Posted September 27, 2019 Share Posted September 27, 2019 W tym modelu dioda powiadomień to porażka. Jeden kolor, biały i na dodatek bardzo, bardzo słabo świeci. Praktycznie dioda widoczna - i to słabiutko - tylko w ciemnościach. W dzień nie do dostrzeżenia. Prawdopodobnie to wina sprzętu, słabiutko dioda świeci na każdej wersji miui polska a aktualizuję praktycznie co tydzień.. Nie pamiętam jak było na globalu, od razu po kupnie przeszedłem na miui.euTo jest biała dioda, która świeci dość mocno, tylko szkło ekranu mocno ją "przyciemnia". Wiem, bo przerabiałem temat wymiany szkła i analogiczna sytuacja jest w Mi A1 (jak zapewne w większości telefonów Xiaomi) Dziwna polityka pakować mocne światło i je fizycznie przyciemnić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts