The Davad Posted February 9, 2019 Share Posted February 9, 2019 Witam. Mój Max 3 z Ali obecnie na MIUI 10.2 Global Stable nie może połączyć się z internetem w transmisji danych. Zasięg łapie ( 3G, 4G ) ale prawie nic nie chce się włączyć. Jedynie mogę się zalogować na FB ( bez oglądania postów itd.) lub przeczytać nowe wiadomości Messenger, WhatsUp natomiast YouTube czy przeglądarka po kilkunastu sekundach próby połączenia pokazuje komunikat "brak internetu". Problem występuję na różnych kartach i każdym slocie. APN-y wpisane prawidłowo. Ruch pokazuje wysyłanie pakietów ale już odbiór w zasadzie zerowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sergiusz_ra Posted February 16, 2019 Share Posted February 16, 2019 Podepnę się do tematu. Od kilku dni mam ten telefon (także z MIUI 10) i problem z transmisją danych. W przeciwieństwie do kolegi, u mnie jest całkowity brak mobilnego internetu. Myślałem, że to wina karty sim, ale na innej to samo. Jakieś propozycje co do rozwiązania problemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bar.Tek Posted February 16, 2019 Share Posted February 16, 2019 APN poprawnie wpisany i aktywowany ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sergiusz_ra Posted February 17, 2019 Share Posted February 17, 2019 Konsultowane z pomocą techniczną T-Mobile i wg nich wszystko ok. Cytat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bar.Tek Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 TMobile ma problem ze swoją siecią, nie wiem czy rozwiązali go czy nie, ale np dzisiaj w sklepie gsm sprzedawca dzwonił na infolinię TM bo ma nowe karty i żadnej nie może aktywować. Czyli jednak jest coś nie tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sergiusz_ra Posted February 18, 2019 Share Posted February 18, 2019 Problem rozwiązany. Poprzedni telefon fiksował, ale myślałem, że to przez to mam problemy z siecią, a to też przez kartę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grothgar Posted March 17, 2019 Share Posted March 17, 2019 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts