fayali Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 (edited) Witam serdecznie, więc moim problemem jest to, że nie mogę płacić telefonem, ale wcześniej normalnie mi wszystko działało. Jednak wrócę do początku tej historii. Telefon mam od listopada 2017 roku, wtedy nie potrzebowałam płatności telefonem, ale gdy się tym zainteresowałam to również nie działało, po jakimś czasie sformatowałam sobie telefon, by go tak oczyścić i wtedy znów podjęłam próbę skonfigurowania i działało! Tak przez jakiś czas, a już gdzieś od miesiąca nie mogę tak płacić. Nic nie zmieniałam w ustawieniach więc nie wiem co to może być. Tutaj screenshot z Google Pay, w którym wcześniej mi wszystko normalnie działało. Edit. Telefon nie był rootowany. Edited February 6, 2019 by fayali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 Jaki soft? Jeżeli masz oficjalnego globala, to musisz mieć zablokowany BL, jeżeli masz unlock, to płatności działać nie będą, wtedy musisz przejść na xiaomi.eu lub zainstalować magisk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergmen Posted February 7, 2019 Share Posted February 7, 2019 skonfiguruj jeszcze raz w aplikacji banku płatności, podepnij nową kartę wirtualną/podepnij jeszcze raz kartę fizyczną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts