ukaszo Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 Witam aplikacja mi home, nie wysyła powiadomień push na telefon Huawei P10i. Testowane na dwóch modelach. Na inne telefony działa prawidłowo. Ps Serwis Huawei odesłał mnie do producenta oprogramowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Tutaj nie znajdziesz producenta oprogramowania. Musisz pisać do niego bezpośrednio przez GooglePlay/kontakt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukaszo Posted February 3, 2019 Author Share Posted February 3, 2019 Do skasowania. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted February 3, 2019 Share Posted February 3, 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts