Grzempelek Posted January 30, 2019 Share Posted January 30, 2019 Hej. Opiszę wam moja historię z Xiaomi, ponieważ nie wiem co robić. Kupiłam Xiaomi Redmi Note 4X w październiku 2017 z baterią było wszystko okej, wiadomo po roku już szybciej schodziła bateria. Jednak jakoś w grudniu 2018 zaczela bardzo szybko schodzić bateria, myślałam że to z powodu zimna. Gdy siedziałam w ciepłym miejscu bateria schodziła normalnie gdy telefon nie był używanya gdy wychodziłam na dwór bateria spadała momentalnie o 20%. Potem musiałam go ładować kilka razy dziennie po jakims czasie gdy był podłączony bateria spadała . Przedstawię więcej problemów na zdjęciach bo nie chce tu książki pisać. Aktualnie telefon ładuje się do max 16% i spada bateria w 20 minut. Kupiłam go na allegro i ma jeszcze gwarancję jednak email nie chce dojść do sprzedawcy a jego oferty już nie ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sprzetowiec90 Posted January 31, 2019 Share Posted January 31, 2019 Wysztko fajnie ale to jest dzial redmi 4x a nie redmi note 4x Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamillm Posted February 10, 2019 Share Posted February 10, 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts