madzia25061991 Posted January 16, 2019 Share Posted January 16, 2019 (edited) Witajcie W mojej nowej opasce Mi band 3 nie działa tryb nocny. Mimo, że ustawiam go na godziny 21-7 i synchronizuję telefon z opaską to powiadomienia nadal przychodzą. Czy ktoś również miał taki problem? Z góry dziękuję za pomoc Edited January 16, 2019 by madzia25061991 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted January 17, 2019 Share Posted January 17, 2019 Tryb nocny to chyba była jasność opaski. W dzień jaśniej a w nocy ciemniej. A nie powiadomienia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artek610 Posted January 17, 2019 Share Posted January 17, 2019 4 godziny temu, madzia25061991 napisał: Witajcie W mojej nowej opasce Mi band 3 nie działa tryb nocny. Mimo, że ustawiam go na godziny 21-7 i synchronizuję telefon z opaską to powiadomienia nadal przychodzą. Czy ktoś również miał taki problem? Z góry dziękuję za pomoc Tak jak napisał kolega tryb nocny odpowiada za jasność wyświetlacza. Jeśli nie chcesz dostawać powiadomień w określonych porach to musisz ustawić opcję "nie przeszkadzać" (tak przynajmniej nazywa się w N&F, w Mi Fit powinna tak samo albo podobnie). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts