Jump to content

Folie i szkła ochronne na ekran

ernet

Recommended Posts

Wystarczy iść na wysepkę 3mk, która oferuje montaż. Ogólnie polecam produkty tej firmy. Od dawna korzystam i nie mogę złego słowa powiedzieć. Na SE używałem Flexible Glass przez dwa lata i, poza małymi ryskami, nic się nie działo, więc na Mixa 2 też od razu założyłem (a raczej założył mi pracownik 3mk :razz:) w/w szkło.

Edited by Donayo

@ernet jak masz urządzenie, którego nie mieli i do nich napiszesz, to podadzą Ci adres pod który masz wysłać telefon, przez tydzień go pomaglują, żeby zrobić matryce na niego, a Tobie w gratisie okleją za udostępnienie sprzętu.

Dnia 16.01.2019 o 10:24, Tymcio napisał:

@ernet jak masz urządzenie, którego nie mieli i do nich napiszesz, to podadzą Ci adres pod który masz wysłać telefon, przez tydzień go pomaglują, żeby zrobić matryce na niego, a Tobie w gratisie okleją za udostępnienie sprzętu.

Bardzo dziękuję za info ale ja już mam Szkło Nillkin Amazing H+ PRO Xiaomi Mi Mix 3 :-) A i przy okazji fon jest zapakowany w to; https://nillkin.sklep.pl/product-pol-15284-Etui-Nillkin-Frosted-Shield-Xiaomi-Mi-Mix-3-Black.html   pasuje idealnie ! Swoją drogą ta firma Nillkin, to dość prestiżowa. Już postać opakowań, w których przyjechały zamówione przeze mnie rzeczy robi wrażenie @

Edited by ernet

Dnia 16.01.2019 o 10:24, Tymcio napisał:

Ja od jakiś 3lat używam tylko Nillkin Frosted :) Zawsze kupuje do każdego kolejnego telefonu, dla mnie jest idealny :) Jedynie do Oneplus 6T czy też do starszych OP zawsze brałem od nich kapitalny Carbon :)

Ja kupiłem szkło Baseusa (czarne). Niestety mam wrażenie, że wycięcie na wyświetlacz jest mniejsze niż sam wyświetlacz Mi Mixa 3 i efekt jest nieprzyjemny dla oka:(
czekam na folię 3mk albo rock.

Wysłane z mojego Mi MIX 3 przy użyciu Tapatalka

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Folia dla MIX 3 od 3MK przetestowana. Jest niewidoczna, jak zawsze świetnie się ją nakłada i jest idealnie spasowana. Mam wrażenie, że jeszcze bardziej dopasowana niż ich folie na moje poprzednie modele telefonów Xiaomi.

• 5 months later...