ernet Posted January 15, 2019 Share Posted January 15, 2019 Czy zamawiacie/używacie foli ochronnej na ekran ? Jeśli tak, to opiszcie tu swoje wrażenia. Ja zamówiłem takie: https://nillkin.sklep.pl/product-pol-15118-Szklo-Nillkin-Amazing-H-PRO-Xiaomi-Mi-Mix-3.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymcio Posted January 15, 2019 Share Posted January 15, 2019 Ja właśnie wysłałem do 3mk na oklejenie - we wszystkich smartfonach używam ich ochrony i jestem zadowolony Link to comment Share on other sites More sharing options...
ernet Posted January 15, 2019 Author Share Posted January 15, 2019 24 minuty temu, Tymcio napisał: Ja właśnie wysłałem do 3mk na oklejenie - we wszystkich smartfonach używam ich ochrony i jestem zadowolony A tak można ? Na czym to polega ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donayo Posted January 15, 2019 Share Posted January 15, 2019 (edited) Wystarczy iść na wysepkę 3mk, która oferuje montaż. Ogólnie polecam produkty tej firmy. Od dawna korzystam i nie mogę złego słowa powiedzieć. Na SE używałem Flexible Glass przez dwa lata i, poza małymi ryskami, nic się nie działo, więc na Mixa 2 też od razu założyłem (a raczej założył mi pracownik 3mk ) w/w szkło. Edited January 15, 2019 by Donayo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymcio Posted January 16, 2019 Share Posted January 16, 2019 @ernet jak masz urządzenie, którego nie mieli i do nich napiszesz, to podadzą Ci adres pod który masz wysłać telefon, przez tydzień go pomaglują, żeby zrobić matryce na niego, a Tobie w gratisie okleją za udostępnienie sprzętu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sauat Posted January 16, 2019 Share Posted January 16, 2019 Mnie w 3MK powiedzieli, że najwcześniej za ok. 2 tygodnie będą mieć folię na Mix 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymcio Posted January 16, 2019 Share Posted January 16, 2019 No bo dopiero przygotowują na bazie mojego xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
sauat Posted January 16, 2019 Share Posted January 16, 2019 Dobrze, bo u Ciebie, jak i u mnie slajder nie lata, więc będzie wszystko pasować ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ernet Posted January 17, 2019 Author Share Posted January 17, 2019 (edited) Dnia 16.01.2019 o 10:24, Tymcio napisał: @ernet jak masz urządzenie, którego nie mieli i do nich napiszesz, to podadzą Ci adres pod który masz wysłać telefon, przez tydzień go pomaglują, żeby zrobić matryce na niego, a Tobie w gratisie okleją za udostępnienie sprzętu. Bardzo dziękuję za info ale ja już mam Szkło Nillkin Amazing H+ PRO Xiaomi Mi Mix 3 A i przy okazji fon jest zapakowany w to; https://nillkin.sklep.pl/product-pol-15284-Etui-Nillkin-Frosted-Shield-Xiaomi-Mi-Mix-3-Black.html pasuje idealnie ! Swoją drogą ta firma Nillkin, to dość prestiżowa. Już postać opakowań, w których przyjechały zamówione przeze mnie rzeczy robi wrażenie @ Edited January 17, 2019 by ernet Link to comment Share on other sites More sharing options...
lyru332 Posted January 18, 2019 Share Posted January 18, 2019 Dnia 16.01.2019 o 10:24, Tymcio napisał: @ernet jak masz urządzenie, którego nie mieli i do nich napiszesz, to podadzą Ci adres pod który masz wysłać telefon, przez tydzień go pomaglują, żeby zrobić matryce na niego, a Tobie w gratisie okleją za udostępnienie sprzętu. Ja od jakiś 3lat używam tylko Nillkin Frosted Zawsze kupuje do każdego kolejnego telefonu, dla mnie jest idealny Jedynie do Oneplus 6T czy też do starszych OP zawsze brałem od nich kapitalny Carbon Link to comment Share on other sites More sharing options...
yacowwy Posted January 21, 2019 Share Posted January 21, 2019 Ja kupiłem szkło Baseusa (czarne). Niestety mam wrażenie, że wycięcie na wyświetlacz jest mniejsze niż sam wyświetlacz Mi Mixa 3 i efekt jest nieprzyjemny dla oka:( czekam na folię 3mk albo rock.Wysłane z mojego Mi MIX 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymcio Posted February 3, 2019 Share Posted February 3, 2019 Ok 3mk daje radę - jestem zadowolony z folii, używam od około tygodnia i jest git Link to comment Share on other sites More sharing options...
yacowwy Posted February 5, 2019 Share Posted February 5, 2019 Którą wersje folii? Na stronie 3mk są 3 do wyboru. Możesz wrzucić foto jak to wygląda?Wysłane z mojego Mi MIX 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 @yacowwy, odkąd pamiętam, używam 3MK Shield: https://allegro.pl/oferta/3mk-shield-folia-xiaomi-mi-mix-3-wykoncz-rysy-7807380136 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymcio Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 Ja używam Flexible Glass Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donayo Posted February 6, 2019 Share Posted February 6, 2019 Ja od wielu lat używam Flexible Glass i polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted February 15, 2019 Share Posted February 15, 2019 Folia dla MIX 3 od 3MK przetestowana. Jest niewidoczna, jak zawsze świetnie się ją nakłada i jest idealnie spasowana. Mam wrażenie, że jeszcze bardziej dopasowana niż ich folie na moje poprzednie modele telefonów Xiaomi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruniu Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Ja nałożyłem szkło hartowane. I na krawędziach tak jakby odeszło. Czy ekran jest lekko zakrzywiony? Mojej żonie na mi9se leży jak ululał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts