Lukasz0.0171 Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 (edited) Cześć! Posiadam telefon Mi5, ogółem byłem bardzo zadowolony z niego do czasu... Od jakiś dwóch miesięcy, gdy wchodzę w aplikację messenger, po chwili automatycznie mnie wyrzuca, jest to ciężkie bo nawet nie jestem w stanie prowadzić z kimś normalnej rozmowy.Tak samo jest z aplikacją Facebook, najczęściej gdy włączę jakiś filmik, wyrzuca mnie z aplikacji "Aplikacja nie odpowiada".Próbowałem już odinstalować aplikację, usuwać dane jednak nic nie skutkuje, czy hard reset by pomógł? Czytałem na innych forach i problem również u innych się pojawia jednak tylko u właścicieli telefonów Xiaomi.Czy jest to błąd systemu? Edited January 6, 2019 by Lukasz0.0171 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted January 7, 2019 Share Posted January 7, 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts